What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
charalampos_kousioumari

Γεια σας, αγόρασα την Omni 230G TYPE D πριν περίπου ένα μήνα και έχω το εξής πρόβλημα:
Μετά από περίπου 3 γεμίσματα το ύψος την φλόγας δεν φτάνει πότε τα 2 εκατοστά ακόμα και στο μέγιστο και με τον μηχανισμό επέκτασης ζωής του φιτιλιού στο 3. έχω αλλάξει φιτίλι,έχω κάνει διαδικασία αυτοκαθαρισμού και πάλι τα ίδια.
Γνωρίζει κανείς τι φταίει?
Σημείωση: μένω Κύπρο και στην Κύπρο δεν υπάρχει παροχέας καυσίμου kerosun και έτσι παίρνω από ΕΚΟ.

Username

2 Replies

tilefonakias

δεν θελει 2 εκατοστα αλλα 1 πανω απο τον δισκο.Οταν την αναβεις θα τη χαμηλωνεις στο 1 και μετα θα γυρνας σιγα σιγα το μηχανισμο φυτιλιου μεχρι να ανεβει 1 εκατοστο με 1,5 για λεπτομερειες παρε την εταιρεια τηλ. η στειλε μειλ τωρα για το καυσιμο της εκο δεν εχω αοψη ,εγω βαζω μονο μαμισιο εδω και 25 χρονια και δουλευει αψογα.

1 Comment

Username
panorg

Για το πρόβλημα σου δεν έχω ιδέα. Για το καύσιμο της kerosun μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι είναι κακής ποιότητας το ακριβό της και κάκιστης ποιότητας το φθηνό της.

3 Comments

Phattonic

Ποιο είναι το ποιοτικότερο καύσιμο κηροζίνης που μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο;

panorg

To shell με τεραστια διαφορά στην μυρωδιά. Το κοινο της kerosun μυριζει. Το καλο της λιγότερο. Το shell ειναι μακραν το καλύτερο.

Username