What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
tilefonakias

Η σομπα οταν σβηνει μεσα στο σπιτι οπως και ναχει θα μυρισει η λιγο η καπως πιο εντονα. Εγω την αναβω σβηνω εξω μαλιστα γυρναω τον ρεοστατη μπαμ και κατω δεν περιμενω να σβησει λιγο λιγο. Οταν αναψει και μετα, δεν μυριζει η πολυυυυυ ανεπαισθητα εφοσον βαζουμε το μαμα πετρέλαιο για ολα τα αλλα δεν ξερω.

Username

1 Reply

GIANNIS_TELIDIS

Ο διακόπτης ακαριαίου σβησίματος δέν πρέπει να χρησιμοποιείται διότι μειώνεται ο χρόνος ζωής του φυτιλιού. Ο κατασκευαστής συστήνει το σταδιακό κατέβασμα του φυτιλιού με μικρή χρονική αναμονή, δηλαδη 2-3 σταδιακά κατεβάσματα πρίν το τελικό σβήσιμο. Τη χρησιμοποιώ με αυτό τον τρόπο τρείς χειμώνες και η κατάσταση του φυτιλιού είναι άριστη. Η σόμπα ανάβει μέσα στο σπίτι και σβήνει έξω διότι στο σβήσιμο μυρίζει ελαφρά. Χρησιμοποιώ την άοσμη κηροζίνη Crystal 1 που είναι λίγο ακριβότερη απο την Extra. Επίσης ο κατασκευαστής συστήνει κάθε 3 γεμίσματα του ρεζερβουάρ η σόμπα να αφήνεται να σβήσει μόνη της εξαντλώντας όλο το καύσιμο.
Καλό χειμώνα!

1 Comment

tilefonakias

δεν τη σβηνω με το διακοπτη ακαριαιου σβησιματος,απλα γυρναω τον διακοπτη ολο αριστερα εγω αλλαζω φυτιλι καθε 2 χρονια ετσι και αλλιως την εχω 23 χρονια αυτη και 25 μια raiinbow δουλευουν εξαιρετικα και ζεστενομαι.
Καλη χρονια με υγεια.

Username