Την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος σε UPS της CyberPower; (CP900EPFCLCD)
Και αν ναι, ποιες οι εντυπώσεις σας;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος σε UPS της CyberPower; (CP900EPFCLCD)
Και αν ναι, ποιες οι εντυπώσεις σας;
2 Απαντήσεις
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. ??
Από που τις προμηθεύεσαι; Το ζητούμενο είναι να εντοπιστεί κατάστημα που πουλάει μαζικά & συχνά το εν λόγω μοντέλο καθώς αυτό εξασφαλίζει [;] πως θα στείλουν φρέσκο stock .
Ακόμα και αν βγαίνει λίγο ακριβότερο σε σχέση με την ελάχιστη τιμή του Skroutz...
Ναι την έχω χρησιμοποιήσει εγώ σε CyberPower CP900EPFCLCD αλλά και στο αντίστοιχο 1500άρι της ίδιας σειράς το οποίο παίρνει 2 τέτοιες μπαταρίες. Έχω 3 UPS αυτής της σειράς στο σπίτι. Αυτές οι μπαταρίες της CSB μαζί με τις αντίστοιχες μπαταρίες της YUASA για εμένα προσωπικά είναι από τις καλύτερες και δεν μιλάω μόνο για τα συγκεκριμένα Cyberpower αλλά για οποιοδήποτε UPS λειτουργεί με τέτοιου τύπου μπαταρίες. Αρκεί βεβαία οι μπαταρίες να είναι αμεταχείριστες, με σωστή αποθήκευση στις σωστές συνθήκες και με φυσιολογική διάρκεια αποθήκευσης στο ράφι. Να μην έχει μείνει δηλαδή για πολύ μεγάλο διάστημα απούλητη σε κάποια αποθήκη. Οι μπαταρίες αυτές σταδιακά με τον χρόνο υπόκεινται σε αυτοεκφόρτιση και αν μείνουν στο ράφι/αποθήκη πολύ μεγάλο διάστημα με αποτέλεσμα να χάσουν πλήρως την φόρτιση τους αρχίζουν και καταστρέφονται σιγά σιγά.
1 Σχόλιο
Παλιότερα τις έπαιρνα από Cosmodata λόγω μαγαζιού με πολλά καταστήματα και υποθετικά μεγάλη κίνηση αλλά δεν ξέρω αν τις έχει ακόμα. Πλέον τις έχει και το Skroutz hub από ότι είδα. Από όπου και να τις πάρεις ένα ρίσκο πάντα υπάρχει. Μπορείς και να τις μετρήσεις κιόλας όταν τις πάρεις να δεις τον βαθμό που έχουν εκφορτιστεί. Ίσως ένα μαγαζί που εξειδικεύεται σε μπαταρίες να είναι πιο safe επιλογή διότι και μεγαλύτερη κίνηση μπορεί να έχουν στις μπαταρίες και γνώσεις για το πώς θα τις συντηρήσουν σε καλή κατάσταση αν χρειαστεί να μείνουν για πολύ καιρό στο ράφι.