Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
dimitris_stayrousis

ρώτησα κάποιον που πουλάει κινητά χονδρική. τιμή για το iphone se 64gb και μου λεει μακρια 4 από τα 5 που έδωσε τα γυρισανε πισω λογω του συγγεκριμενου προβληματος (σβήνει και δεν ξαναανοιγει)οποτε με εβαλε σε σκεψεις εαν πρεπει να το αγορασω η οχι και το ποσο των 450 ευρω δεν ειναι ευκαταφρόνητο στα ιδια λεφτα παιζει το s7 εμενα μου αρεσει πολυ το se και δεν θελω πανω απο 4 ιντσες κινητο αλλα αν οντως έχει προβλήμα τότε αναγκαστικά πάω για s7 θα ήθελα να μού πείτε αν παρουσιάζει όντως αυτο το προβλήμα το se παρακαλώ πολύ να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν το συγκεκριμένο τηλ και γνωρίζουν όχι εικασίες και συγκρίσεις με το s7 γνωρίζω ότι είναι πολυ καλό και δεν έχει τεράστια οθόνη ευχαριστώ εκ'των προτέρων

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

sirchrisgr

Αν έχει πρόβλημα (που δεν ισχύει με τίποτα αυτό που σου είπε κάποιος ότι 4/5 κιόλας((θα είχε καταρρεύσει η apple)) το γυρνάς πίσω όπως και οι υπόλοιποι)

Όνομα χρήστη
basilisnikolaou5c

Δε νομίζω να χει πρόβλημα εκτός και αν πέσεις σε περίπτωση τα χαρακτηριστικά του 6s έχει εγώ πρόσφατα πήρα το iPad Pro 9'7" δλδ τι θα χαλάσει δε νομίζω προτίμησε κάποιο γνωστό μαγαζί εδώ μέσα Σκρουτζ δλδ να σαι οκ να ναι προσεγμένη η εισαγωγή του ποτέ δε ξέρεις !

Όνομα χρήστη