Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
koninos_p_

Είμαι δυστυχώς κάτοχος του A5 2017 και θέλω να πάρω άλλο κινητό.Θελω να πω Iphone γιατί ειναι τα καλύτερα. Είμαι ανάμεσα στο 6 128GBP και στο SE 64 ή 32GB ή των 128.Θελω να μου πείτε λεπτών ποιο επιλέξω και δευτερον αν υπάρχει κάτω από 300 €Το SE σε ότι χώρο να'ναι εκτός των 16 και αν γίνετε των 32...Ευχαριστω

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Meiko Shiraki

Εννοεοτε το Se, το 6 είναι πολύ πιο παλιό, έχει τη μισή ram κ παλιό επεξεργαστή..αν θες ένα μεγαλύτερο κινητο απτο se πάρε το 6s η πιο καινούργιο...

Όνομα χρήστη
kritikaki21

Από εμπειρία με το 6αρι στα 128G θα σου πω ότι είναι όντως πολύ καλό κινητό αρκετά γρήγορο αλλά δεν παύει να είναι παλαιό σε σχέση με το se το οποίο είναι αρκετά ποιο γρήγορο καλύτερη κάμερα αν σου αρέσουν οι φωτογραφίες με 12mp σε αντίθεση με το 6αρι που έχει 8 αλλά βγάζει καλές φώτο. Το se έχει φλας και στην μπροστά για σελφι το βράδυ αλλά μην φανταστείς ότι κάνει και παπάδες αλλά σίγουρα είναι ικανοποιητικές. Αν δεν σε πειράζει η μικρή οθόνη βουρ για το se ή το 6s φίλε μου που είναι το ίδιο με το se αλλά με κάποιες διαφορές και με οθόνη 4,6.Μεταχειρισμενο το 6s μπορείς να το βρεις έως και 350.Θελω να πιστεύω ότι το se πάρει παραπάνω αναβαθμίσεις από το 6ς αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δείξει ο καιρός. Μακάρι να σε βοήθησα και καλή αγορά.

Όνομα χρήστη