Παιδιά ειμαι αναμεσα στο se και στο s7 edge.. Θελω ομως και να μπορω να τρεξω 2-3 βαρια παιχνιδια.. Φοβαμαι πολυ την μπαταρια του. Θα βγαζει μερα ή;;; Οσο θεμα στην οθονη δεν ειναι λιγο μικρο για πολλες εφαρμογες και games;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Παιδιά ειμαι αναμεσα στο se και στο s7 edge.. Θελω ομως και να μπορω να τρεξω 2-3 βαρια παιχνιδια.. Φοβαμαι πολυ την μπαταρια του. Θα βγαζει μερα ή;;; Οσο θεμα στην οθονη δεν ειναι λιγο μικρο για πολλες εφαρμογες και games;
1 Reply
Καταρχήν το S7 κοστίζει +50% παραπάνω και πλησιάζει την τιμή του iphone 6s. Για την ακρίβεια είναι πιο κοντά στην τιμή του iphone 7 παρά στου SE.
Για το SE: Βγάζει άνετα μια μέρα με πολύ βαριά χρήση και 2 με μέτρια. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με την οθόνη του. Σε λίγο καιρό το συνήθισα και το 6s, που επίσης έχω, μου φαίνεται τεράστιο. Το μέγεθός του είνα ιδανικό για χρήση με το ένα χέρι και είναι πραγματικά φορητό σε αντίθεση με τα "παντοφλοκινητά" που κυκλοφορούν, πράγμα που το καθιστά εργαλείο για σοβαρή χρήση. Μπορείς να δεις ταινίες και να παίξεις ότι παιχνίδια θες. Tα γραφικά του είναι άριστα και ανώτερα από του S7, αλλά σίγουρα ένα κινητό με μεγαλύτερη οθόνη ίσως σε βολέψει καλύτερα. Μπορεί να τρέξει τέλεια οποιοδήποτε παιχνίδι κυκλοφορεί για κινητό μέχρι σήμερα. Υπάρχει και το 6s στα χρήματα του S7 edge ή και το 7 με κάποια παραπάνω χρήματα. Εμένα, όπως ξαναέγραψα, μια χαρά μου φαίνεται και παίζω και βαριά παιχνίδια, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι υποκειμενικό. Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα που μπορεί να το έχει για επίδειξη και κοίτα αν σε βολεύει.
Με το ios ξεχνας τους ιούς και τα κολλήματα του android και έχεις αναβαθμισεις για 4 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής του κινητού, δηλ, μέχρι το Μάρτιο του 2020 για το SE. Τέλος το store του ios έχει καλύτερα και ποιοτικότερα παιχνίδια από του android.
2 Comments
Βραδινες φωτογραφίες με φλας ειναι καλές;; Επειδη ολα τα iphone υστερουν σε βραδινες φωτογραφιες! Μην μπερδευσαι με το βιντεο αλλα για φωτογραφιες!
Οι φωτογραφίες του το βράδυ είναι παρά πολύ καλές, δεδομένου ότι μιλάμε για μονό φλας διπλού led. Τα iPhones δεν υστερούν στις βραδινές φωτογραφίες. Σε σύγκριση με αλλά κινητά που έχω δει (πχ το galaxy s6 του αδερφού μου) είναι ελαφρώς καλύτερο. Το S7 θα είναι ακόμα καλύτερο, αλλά μιλάμε για +50% παραπάνω χρήματα. Αν έχεις σοβαρές απαιτήσεις από φωτογραφική, τότε θα διαπιστώσεις ότι με 300€ παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο ακόμα και από κινητά των 800€.
Αν θέλεις να τραβάς πολύ καλές φωτογραφίες, τοτε το SE δε θα σε απογοητεύσει. Το κινητό δεν είναι μόνο φωτογραφική. Είναι ένα σύνολο πραγμάτων όπως σου έγραψα και παραπάνω και τα iPhones παραμένουν στην κορυφή της εμπειρίας χρήσης.