Θέλω να του πάρω ένα ζευγάρι καλές μπαταρίες, αλλά βλέπω ότι η μπαταριοθήκη του φακού είναι για button top, ενώ όλες οι αξιόλογες μπαταρίες είναι flat top.
Υπάρχει κανείς που να έχει βάλει μπαταρίες flat top; Πως κουμπώσανε ; Θέλει πατέντα;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Θέλω να του πάρω ένα ζευγάρι καλές μπαταρίες, αλλά βλέπω ότι η μπαταριοθήκη του φακού είναι για button top, ενώ όλες οι αξιόλογες μπαταρίες είναι flat top.
Υπάρχει κανείς που να έχει βάλει μπαταρίες flat top; Πως κουμπώσανε ; Θέλει πατέντα;
2 Replies
Έχεις 4 επιλογές και συνδιασμό αυτών.
1. Αγοράζεις μπαταρίες button top και ναι υπάρχουν αξιόλογες.
2. Ξύνεις με λίμα ή μαχαίρι ή τριμεράκι το πλαστικό γύρω απο από τα σιδεράκια που ακουμπάνε οι θετικοί πόλοι των μπαταριών και στραβώνεις ελαφρά προς τα έξω τα σιδεράκια ώστε να έχουν επαφή.
3. Διπλώνεις αλουμινόχαρτο πολλές φορές και το σφηνώνεις ανάμεσα στο πλαστικό της θήκης και το μέταλλο που δέχεται το θετικό πόλο της μπαταρίας.
4. Με καλάι κάνεις button top την flat top μπαταρία, υπάρχει το ενδεχόμενο αν κρατήσεις παραπάνω το κολλητήρι στο πόλο της μπαταρίας να χαλάσει η μπαταρία λόγω θερμοκρασίας. Αν έχεις την δυνατότητα προχώρησε με ψυχρή κόλληση.
Τέλος όλες οι μπαταρίες, με τις οποίες έρχονται όλοι οι φακοί αυτής της κατηγορίας, ασχέτως τι γράφουν επάνω, ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ η χωρητικότητας τους ξεπερνά τα 1000mAh και συνήθως είναι και κάτω των 500mAh. Η κατάσταση σώζεται ελαφρά από το led που έχει μικρή κατανάλωση ρεύματος.
1 Comment
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου, πολύ σωστά και χρήσιμα αυτά που γράφεις, αλλά ο φακός κράτησε κάνα εξάμηνο.
Μετά έπεσε η φωτεινότητά του δραματικά.
Τον άνοιξα από περιέργεια για να δω τι έπαθε, και είδα ότι τα καλώδιά του είχαν ψηθεί κανονικά.