καλημέρα, με ενδιαφέρει να πάρω την οθόνη, η κύρια χρήση της θα είναι web και office, δε με ενδιαφέρουν οι γωνίες θέασης,
πως είναι για αυτή τη χρήση? (καθαρές γραμματοσειρές, όχι glow/shadows κλπ)
See in detail the terms of use for the Product Questions
5 Comments
έχεις κάποια να προτείνεις? εγώ την βλέπω από τις πιο οικονομικές 27άρες 1440p
(την βρίσκω 235Ευρό) αλλά και στα 260 που φαίνεται εδώ δεν βλέπω εναλλακτικές με "καλύτερα" χαρακτηριστικά
αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε ανάλυση 1440p, ναι, είναι από τις καλύτερες, την έχω 1 χρόνο τώρα και με έχει εντυπωσιάσει. Αλλά αν είσαι διατεθειμένος να συμβιβαστείς με 1080p σνάλυση γλυτώνεις 100€
Ευχαριστώ, (για κάποιο λόγο δεν μπορώ να απαντήσω στο παρακάτω σου μήνυμα),
Ναι χρειάζομαι 1440p, Θέλω δλδ κάτι παραπάνω από τις 1080 οριζόντιες γραμμές, πως είναι η δική σου σε office/excel και web browse? σε κουράζει; είναι καθαρά τα γράμματα (ξέρω πόσο μικρά θα είναι, το καθαρά με νοιάζει)
εγώ την αγόρασα καθαρά για gaming οπότε δεν μπορώ να σε κατατοπίσω σε αυτά που με ρωτάς. Πάντως (αν και αυτό είναι ίσως υποκειμενικό) δε μ' έχει κουράσει ποτέ κι ας κάθομαι 6 ώρες κάθε μέρα στο pc στα 43 μου χρόνια. Η κατανομή της χρήσης που της κάνω είναι 60% gaming, 30% browsing, 10% ταινίες. Μηδέν προβλήματα στον 1 χρόνο την έχω
Πολύ καθαρά σε εφαρμογές office!! Την έχω 6 μήνες πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που μπορεί να σε κουράσει ειναι η φωτεινότητα. Εμένα δεν με κουράζει, άλλους τους κουράζει, είναι και στον άνθρωπο. Προσωπικά πάντως πολύ ευχαριστημένος για overall χρήση.