Μπορεί να μου πει κάποιος που θυμάται, αν υπήρχε manual στη συσκευασία, όταν το αγόρασε;; Κ γενικά αν εντόπισε μικρογδαρσιματα στα πλαστικά του ή ελαφριές μαυρίλες στο καλώδιο. Αγόρασα σμρ ένα και έχω την εντύπωση ότι μου έδωσαν προϊόν επιστροφής..
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μπορεί να μου πει κάποιος που θυμάται, αν υπήρχε manual στη συσκευασία, όταν το αγόρασε;; Κ γενικά αν εντόπισε μικρογδαρσιματα στα πλαστικά του ή ελαφριές μαυρίλες στο καλώδιο. Αγόρασα σμρ ένα και έχω την εντύπωση ότι μου έδωσαν προϊόν επιστροφής..
1 Απάντηση
Καλημέρα σας,
Το προϊόν παραδίδεται σε άψογη κατάσταση. Μέσα στη συσκευασία υπάρχουν: το σετ με τις βίδες που χρειάζονται για την εγκατάσταση του, το manual του εργοστασίου και το manual της Ελληνικής επίσημης αντιπροσωπείας στα Ελληνικά: https://zesta.gr/image/catalog/pdf/aurora-touch-manual-greek.pdf
1 Σχόλιο
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ενημέρωση. Όντως το manual και οι βίδες βρίσκονταν εντός της συσκευασίας, απλώς το είχα ανοίξει ανάποδα και δεν τα έβρισκα. Όσο για το γδάρσιμο είναι ανεπαίσθητο και φαίνεται υπό συγκεκριμένη γωνία που πιθανόν οφείλεται στο ίδιο το υλικό. Κατά τ' άλλα δείχνει να είναι ένα προϊόν με καλό λόγο ποιότητας - τιμής.