Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
artdaimon

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές που δίνουν η συγκεκριμένη μπαταρία ταιριάζει με την YTX14-BS σε Piaggio Beverly 500. Είναι νέα τεχνολογία και δεν την έχω ακούσει από κανέναν να την έχει δοκιμάσει. Επίσης, δεν βλέπω εγγύηση πουθενά. Θα ήθελα να ήξερα ποιος είναι ο εισαγωγέας.
Υπάρχει κανείς που την έχει δοκιμάσει; Για πόσο καιρό;

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Kostas_Jezuz

Ειχα και αλλες μπαταριες λιθοου στο παρελθον, πανακριβες, που δεν αντεξαν οσο θα επρεπε, αλλα αντεξαν χρονια. Υποτιθεται δεν χανουν φορτιση, και οντως δεν χανουν, αυτη την αφησα 10 μερες σε ακινησια στους δεκα μηνες και μετα ηταν νεκρη. Την εβγαλα και ειδα οτι ηταν χαλασμενη. Το πηγα στο μαγαζι που την ειχα αγορασει και ο αντιπροσωπος ειπε οτι εφταιγε το μηχανακι μου. Το μηχανακι ελεγχθηκε, ολα σωστα, απο τοτε παιζει με αλλη μπαταρια, μια απλη φθηνη μπαταρια, χρονια τψρα, οποτε δεν ηταν το μηχανακι. Απο εμενα ή παρε μια πιο καλη λιθιου αν θελεις να μειωσεις βαρος ή αλλιως παρε μια απλη φθηνη και οσο κρατησει (σιγουρα παραπανω απο αυτη). Αυτη δεν θα την αγοραζα παλι ποτε!

Όνομα χρήστη
ag 101

YTX14-BS είναι η LFP4 PLUS με 300 cca. Το λάθος των περισσοτέρων είναι ότι δίνουν με λιγότερα αμπέρ εκκίνησης πχ LFP4 με 240 cca λόγω χαμηλότερης τιμής. Αποτέλεσμα να μήν έχουν τον πραγματικό χρόνο ζωής δλδ 2,5 φορές παραπάνω χρόνος ζωής.
Πρώτη τοποθέτηση μαμά μπαταρία σε premium ευρωπαϊκά KTM- HUSQVARNA-BETA κλπ.

Όνομα χρήστη
alexkiriakos

Έβαλα την μπαταρία σε triumph street triple, είχα από κάπου διαρροή και η μπαταρία πέθανε. Καμία εγγύηση δεν μου έδωσαν. Μετά από βαθειά εκφορτηση δεν ξαναδουλεψε. Κάτι που με την συμβατική μπαταρία δεν μου έχει συμβεί. Η διαρροή βρέθηκε αλλά τόσο λεφτά για κάτι τόσο ευαισθητο δεν ξανά ξοδεύω. Έχει προτερήματα όπως λιγότερο βάρος(ουτε 0.5κιλο είναι).

Όνομα χρήστη
Stathis_Apostolou

Τη χρησιμοποιώ από τον Οκτώβριο του 2018 σε honda VFR 800. Την αποσυνδέω για μεγάλες περιόδους και όταν την ξανά συνδέω λειτουργεί άψογα. Είναι ενα όχημα που δεν χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, οπότε δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερόταν η μπαταρία σε τέτοια χρήση. Έτσι όμως όπως την χρησιμοποιώ εγώ λειτουργεί πολύ καλά.

Όνομα χρήστη