Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
b1gboss

Για πειτε Iddle και stress θερμοκρασίες! Κάνω την αρχή. Με 30C θερμοκρασία περιβάλλοντος έχω 38C iddle 55C max stress σε i5-4570.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Alexandros_Koufos

Σε i7 950 φαινεται να παίζει στα ίδια περίπου νούμερα. θερμοκρασία μέσα στο pc παίζει κάπου στο 35 και έχω στα cores γύρω στα 40 με 5-10% load ( λιγο youtube ανοιχτό και browser). Καλά φαίνεται. Υπ'όπψην και κακό airflow (ανοιχτά πάνελ λόγω βαφής).

3 Σχόλια

b1gboss

Παντως τα reads που βγαζουν στα review και ενας εδειχνε iddle 27C δεν ξερω αν βρισκοταν στην Αλασκα ή εαν αυτα που βγαζει τα μετραει με καποιο αλλο τροπο περα απο CoreTemp κλπ

Alexandros_Koufos

Φίλε στο Αμερικα όλοι έχουν τα central heating/cooling μονιμα σε στανταρ θερμοκρασίες του τύπου 20C (Αν χαζεύεις τίποτα linus tech κλπ).

Εμείς εδω που τα σκεφτόμαστε να ανοιξουμε το A/C μετράμε σε 30αρια. Υπόψην οτι οταν ανεβαίνει η θερμοκρασία περιβάλλοντος οι θερμοκρασίες εντός pc ανεβαίνουν κάπως πιο απότομα. συνεπώς στους 10 βαθμούς διαφορά στο περιβάλλον μπορεί να δεις 15 στον cpu.
Χοντρικά τα λέω τα νούμερα πάντα.
Θεωριτικά το καλύτερο cooling system θα ήταν να έχουμε ενα A/C να βαράει καυεθυείαν στα intake του pc. Μέτρα χειμώνα και θα δείς τα ίδια νούμερα πιστεύω.

Fanis Mountou

Amd Fx 8320 στα 4.2 Ghz κι εχω idle 33-35 σταθερο σε θερμοκρασια δωματιου γυρω στα 30 πανω κατω.

Όνομα χρήστη