Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΤΕΣΗ

Μπορείτε να μου στείλετε πως χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο μοντέλο , που μπαίνει το νερό που το φάρμακο όλα αυτά παρακαλώ!

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Σπυρίδων Αντωνίου

Ξεβιδώνεις την τρόμπα, δηλαδή το πάνω-πάνω μαύρο.
Μετά ξεβιδώνεις το πλατύ μαύρο που έμεινε κάτω, οπότε έχεις το δοχείο για να το γεμίσεις νερό και μετά σταγόνες (ή γαλάκτωμα κλπ) φάρμακο.
Ξαναβιδώνεις το πλατύ μαύρο. Και σε αυτό βιδώνεις πάλι την τρόμπα.
Ανεβοκατεβάζειες τη τρόμπα για να μπει αέρας. Και μετά πιέζεις την "σκανδάλη" οπότε το νερό με το φάρμακο ψεκάζεται εκεί που θέλεις.
Όταν το ψέκασμα αδυνατίζει, ανεβοκατεβάζεις πάλι την τρόμπα μερικές φορές ώστε να ξαναμπεί νέος αέρας στο δοχείο και να δημιουργήσει πάλι πίεση (προσέχοντας όταν τελειώσεις το τρομπάρισμα να στερεώσεις την τρόμπα στην βάση της στρίβοντάς την ελαφρά(.

Το καλύτερο θα ήταν να σου δείξει κάποιος, επειδή είναι σχετικά εύκολο, ενώ με τα πολλά λογια φαίνεται πιο δύσκολο.

Όνομα χρήστη
Vasileiou_THanasis

Το ξεβιδωνεις είτε από την λαβή,είτε όλο το καπάκι,βάζεις νερό και φάρμακο,το βιώνεις,το κουνάς και ετοιμο

2 Σχόλια

Vasileiou_THanasis

Δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό κόλπο,πιθανώς είναι φρακαρισμένο,ριξτου λίγο wd.

ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΤΕΣΗ

Σας ευχαριστώ! θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Καλή συνέχεια.

Όνομα χρήστη
sakisplevras

Καλημέρα ξεβιδώνεις το καπάκι ρίχνεις νερό έως τη μέση ρίχνεις το φάρμακο ανακατεύουμε και συμπλήρωσε νερό (πάντα αναλογία φάρμακο και νερό)

1 Σχόλιο

ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΤΕΣΗ

το θέμα είναι πως ξεβιδωνεις το καπάκι, εχει κάποιο κόλπο, εχετε καποιες εικονες να δω η να μου υποδειξετε καποιο βιντεο, το κουτι δεν γραφει τιιποτα απο εξω μην το σπασω και ψαχνω για άλλο προιον ...?

Όνομα χρήστη
sakisplevras

Καλημέρα ξεβιδώνεις το καπάκι ρίχνεις νερό έως τη μέση ρίχνεις το φάρμακο ανακατεύουμε και συμπλήρωσε νερό (πάντα αναλογία φάρμακο και νερό)

Όνομα χρήστη