Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Sp. M.

Γειά σας, ήθελα να ρωτήσω αν έχουν καταγραφεί παρενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα. Επίσης αν έχει καταγραφεί αύξηση τρανσαμινασών μετά τη χρήση του προϊόντος, και αν ναι, τι τάξης. Γενικότερα, υπάρχουν οδηγίες χρήσης για το συγκεκριμένο σκεύασμα (πχ για πόσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται να λαμβάνεται και αν επιτρέπεται να λαμβάνεται εφ όρου ζωής χωρίς διακοπές στη λήψη του)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

veniall@hotmail.com

Eπειδή τυγχάνει να έχω ενημερωθεί σχετικά από τον ενδοκρινολόγο μου θα σας απαντήσω όμως θεωρώ πως ιδανικά θα έπρεπε να απευθυνθείτε σε κάποιον γιατρό. Πάντως μετά από καθημερινή και συστηματική χρήση από 25.11.2019 έως 22.7.2021 οι βιοχημικές εξετάσεις έδειξαν τα εξής : Total cholesterol: από 265 σε 156
HDL: από 91 σε 67 , LDL : από 162 σε 78
Αλκαλική φωσφατάση: από 67 σε 63, γ-Γλουταμινική τρασφεράση : από 6 σε 5
SGPT: από 10 σε 14, SGOT: από 15 σε 21. Eπίσης πιθανόν λόγω της περιεκτικότητας του ARICHOL σε φυλλικό οξύ, μειώθηκε η ομοκυστεϊνη από 15,6 σε 11. Μετά από αυτήν την θετική εξέλιξη ο γιατρός μου ανανέωσε το "ελεύθερο" να λαμβάνω το Arichol άφοβα και επ' αόριστο , καθώς μου διευκρίνισε πως η μονοκολίνη K που περιέχει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΝΗ, αλλά μια ουσία φυτική ΠΑΡΟΜΟΙΑ με στατίνη χωρίς τις ανεπιθύμητες ενέργειες της στατίνης.

Όνομα χρήστη