Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Ξενοφών Κ.

Καλησπέρα,γνωρίζει κάποιος αν προσαρμοζεται σε κράνος επειδή την θέλω για μηχανη;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Spat

Έχει αδιάβροχη θήκη η οποία διαθέτει υποδοχή για να στερεωθεί σε βεντούζα, σε ιμάντα ή κάτι αντίστοιχο που θα τοποθετήσεις στο κράνος. Επίσης, λόγω σχήματος, έχω την εντύπωση ότι αν βρεις τρόπο να την βάλεις στο πλάϊ του κράνους (πχ. με λάστιχο, με ιμάντα, με ελαστική ζώνη) θα είναι πιο διακριτική από κάτι go pro που πετάγονται σαν κέρατο από τα κράνη.

1 Σχόλιο

bronzebros

Η συγκεκριμένη δεν ξερω κατά πόσο την σχεδίασαν με σκεπτικό τη χρήση στη μηχανή. Όλες οι προηγούμενες που ειχαν κοίλο προστατευτικο φακού στη θήκη ήταν πιο εύχρηστες γι αυτό το σκοπό. Τωρα έχουν επικεντρωθεί στην υποβρύχια λήψη. Χοντρή θήκη, flat προστατευτικο φακού, οκ είναι για να κάνει λιγότερο fish eye αλλα εχει φαρδυνει πολύ μπροστά και δεν ξέρω αν θα κάθεται εύκολα στο κράνος. Και για όσους θέλουν και ήχο... Να ναι έτοιμοι να κάνουν μόντα στη θήκη γιατί λόγω σχεδιασμού υποβρύχιας λήψης δεν έχει τρύπες για τα μικρόφωνα για να πάει σε μεγαλύτερο βάθος αλλα με χάλια ήχο στη στεριά. Μόνο εκτός θήκης έχεις ουσιαστικά ήχο αλλά στο κράνος γυμνή δεν ξερω αν θα την έβαζα. Εγώ χρησιμοποιώ προηγούμενη με βάση στην τιραντα του backpack για τη μηχανή.

Όνομα χρήστη