Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
rompen

Πολυ φθηνος για τα χαρακτηριστικα του και ο αφυγραντηρας ΙΖΖΥ Aria DKB20E1 [ και 20 λιτρα/ημερα και ιονιστης και 5 λιτρα δοχειο και προαιρετικα φιλτρο ενεργου ανθρακα και σωληνακι αποστραγγισης να περιλαμβανεται]. TIMH MΟΛΙΣ 169 ΕΥΡΩ. Τα ΜΙΣΑ ακριβως του puredry.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Faceman

Αγαπητέ χρήστη ''rompen'' γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί συνεχίζεις να ποστάρεις ''άκυρα'' σχόλια για άλλους αφυγραντήρες; Στο τόπικ αυτό σχολιάζουμε τον Puredry. Τον έχεις; ΟΧΙ. Την άποψη σου επίσης (αν και δεν τον έχεις) μας την είπες. Αν θες να σχολιάσεις τον αφυγραντήρα της IZZY, ή οποιονδήποτε άλλο, κάνε το στο ανάλογο τόπικ, όχι εδώ. Εκτός αν προσπαθείς να μας πείσεις (που μάλλον αυτό κάνεις) ότι όσοι αγοράσαμε τον συγκεκριμένο πιαστήκαμε κορόιδα και φάγαμε το ''σανό''. Επειδή ακριβώς δεν έχεις τον αφυγραντήρα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι σχεδόν όλοι είμαστε ευχαριστημένοι με το επίπεδο του ΘΟΡΥΒΟΥ (που είναι κεφαλαιώδους σημασίας σε ένα αφυγραντήρα) και με τo after sales support της εταιρείας η οποία φαίνεται να ξέρει την δουλειά της. Και ο Meaco 20L Platinum ίδια τιμή έχει, με ένα σοβαρό μειονέκτημα: όσοι τον βαθμολόγησαν με 4 αστέρια το έκαναν, όχι επειδή δεν είναι ποιοτική κατασκευή αλλά επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι με τον ΘΟΡΥΒΟ !! Τι να τον κάνω ένα αφυγραντήρα 70Ε φτηνότερο και να μου σπάει τα νεύρα κάθε βράδυ; Σε ότι αφορά την αποτελεσματικότητα του, θα τον δείξει ο χρόνος, αν και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.

1 Σχόλιο

bgianis

Μπήκαμε εδώ για να ενημερωθούμε.
Μήπως μπορείτε να μην διαφωνείτε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς;
Ευχαριστώ.
Ιωάννης.

Όνομα χρήστη