What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Blossom73

Ektoras_MADEMLIS στις 10/11/2016

Ρύθμιση υγρασίας, Αθόρυβος, Μέγεθος δοχείου, Ποιότητα υλικών, Σχέση ποιότητας τιμής

Αν και είχα αμφιβολίες για τους αφυγραντήρες τελικά τον πήρα μετά από σύσταση φίλου. Το γεγονός ότι είναι άγνωστη μάρκα δεν μου λέει τίποτα Είδαμε και τις γνωστές. Έξαλλου και οι γνωστές κάποτε ήταν άγνωστες. Πολύ καλή ποιότητα πλαστικών, εύκολο στην χρήση πολύ καλή απόδοση 70τμ. το σπίτι μου από την ενεργοποίηση του με 80% υγρασία την κατέβασε στα 55% και σταμάτησε να λειτουργεί ο συμπιεστής σε 4 ώρες. Πολύ ευχαριστημένος αξίζει τα λεφτά του !!

ΓΙΑ ΤΟΝ MEACO 20L PLATINUM

zsil στις 24/01/2015

Αν και ειχα γενικα αμφιβολιες για τους αφυγραντηρες τελικα τον πηρα απο συσταση φιλου.Το γεγονός ότι ειναι αγνωστη μαρκα δεν λεει τιποτα Ειδαμε και τις γνωστες.Εξαλλου και οι γνωστες καποτε ηταν αγνωστες.Πολυ καλη ποιότητα κατασκευής ,συμπαγης και ομορφος.Το σπιτι μου ειναι 120 τμ 45 ετων και εχει αρκετή υγρασία .Μονωσεις τοτε δεν υπηρχαν.Εχω βαλει μονο κουφωματα αλουμινιου με διπλα τζάμια .Τον εχω 2 μερες και εχω παθει πλακα.Κανει απιστευτη δουλειά .Το πρωτο βραδυ στη χαμηλή ταχύτητα μαζεψε 4 λιτρα.Το μονο μειον είναι λιγο ο θορυβος.Κανει σαν κλιματιστικο γιαυτο τη νυκτα καλο ειναι να δουλεύει στη χαμηλή ταχύτητα .Εαν εκανε λιγοτερο θορυβο θα εβαζα 10 αστέρια.Ειναι ομως ανεκτος και συντομα τον συνηθιζεις.Οσον αφορά την οικονομία οντως δεν καιει τιποτα.Στη μεγάλη ταχύτητα το ρολόι της ΔΕΗ γυριζει αργα σχεδόν οπως με το ψυγείο .Ασε που κρατα την ζεστη.Καιω λιγότερο και το καλοριφέρ και τη σομπα.Το σπιτι ζεσταινετε πιο γρήγορα .Με ενα προχειρο υπολογισμο σε 2 χρονια κανω αποσβεση.Τον προτεινω ανεπιφύλακτα .16-12-2015=Μετα απο 1 χρονο χρησης θελω να προσθεσω 2 πολυ σημαντικες παρατηρησεις.Πρωτον,δεν εχω πλεον την μυρωδιά τα ιχνη και τη μαυριλα της μουχλας στους τοιχους ολοκληρου του σπιτιού και δευτερον δεν μπουκωνει και τρεχει η μυτη ολων μας!!!Τουλαχιστον εγώ, ξυπνουσα παντα συναχωμενος.Τοποθετιστε τον στο κεντρο του σπιτιού η κοντά στους χωρους με την περισσότερη υγρασία ,ΟΧΙ στα υπνοδωμάτια.

Username