Αγαπητέ χρήστη ''rompen'', δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις !! O χρήστης ''kostis_zaxaropoulos'' βγήκε και είπε ότι έχει κατάστημα που εμπορεύεται ΚΑΙ τον συγκεκριμένο αφυγραντήρα. Παρέθεσε λοιπόν κάποια συγκριτικά χαρακτηριστικά από την εμπειρία του. Μήπως πρέπει να απολογηθεί γι' αυτό; Αφού έχεις τόσο καημό γιατί ο Puredry είναι 100Ε ακριβότερος γιατί δεν απευθύνεσαι στην εταιρεία που τον κατασκευάζει; Αντίθετα αναφέρεις ''αστεία'' επιχειρήματα για το ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, λες και δεν ξέρεις πόσα επώνυμα Brands κατασκευάζονται εκεί ή στην Κίνα ... Αναφέρεις ότι η έδρα της Puredry είναι στην Δράμα σαν να είναι κάτι κακό ... Δεν ξέρεις ότι στο εξωτερικό οι έδρες μεγάλων εταιριών είναι σε επαρχιακές πόλεις; Το βρίσκω θετικό ότι μια εταιρεία δίνει δουλειά στον ντόπιο πληθυσμό. Τελικά, ο επιθετικός λόγος και το άκρως ειρωνικό ύφος σου, με κάνουν να αναρωτιέμαι προς τι αυτή η εμμονή ... Μήπως μια Ελληνική εταιρία χαλάει το μονοπώλιο άλλων εταιριών και μειώνει τις πωλήσεις τους και έβαλαν κάποιον να πετάξει ''λάσπη στον ανεμιστήρα'' ; ... Λέω εγώ τώρα, αφελώς σκεπτόμενος ....
1 Σχόλιο
@rompen Βλέπω απαντάς αμέσως στα ποστ ... Μπράβο σου, φαίνεται ότι το θέμα το έχεις πάρει προσωπικά ... Οι χρήστες που μπαίνουν στο Σκρούτζ, δεν τρώνε ''σανό'' κατά τα λεγόμενα σου αλλά ψάχνονται. Εκτός αν περίμεναν εσένα να τους ξυπνήσεις. Επίσης θα σου κάνω μια απλή ερώτηση... Εσύ έγραψες στο ποστ σου στις 03/12/16 και μας λες ότι αγόρασες τον Supra DU BTI 2 ... Τον PureDry τον έχεις; Τον δοκίμασες; Έχεις βγάλει προσωπικά συμπεράσματα; Πως είσαι τόσο καυστικός; Στην τελική ο καθένας διαβάζει και κρίνει την ποιότητα του κάθε προϊόντος και που θέλει να διαθέσει παραπάνω χρήματα ... Και μια και ρωτάς για εμένα, εγώ το από πότε είμαι μέλος φαίνεται και τις αξιολογήσεις που κάνω, περνάνε εβδομάδες μέχρι να τεστάρω τα προϊόντα και να γράψω. Μάλλον για εσένα δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζεις ...