What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Blossom73

Πέρυσι μετακόμισα στο εξοχικό δίπλα στη θάλασσα για να μην πληρώνω ενοίκιο. Δεν ήξερα ότι το χειμώνα το σπίτι θα μετατραπεί σε σπηλαιο από την υγρασία. Ο βορεινός τοίχος έχει υγρασία (τρέχουν νερά) και μούχλα πάνω του και όλα τα παράθυρα και τα τζάμια κοινώς κουφώματα αλουμινίου στάζουν νερό. Στα ταβάνια δημιουργούνται σε κάθε δωμάτιο 6 εστίες με πολλές σταγόνες νερό. Πέρυσι η μικρή αρρώστησε 8 φορές, ο σύζυγος το ίδιο. Ο σύζυγος μπήκε στην εντατική με σοβαρό πρόβλημα στα πνευμόνια από κατάλλοιπα ιώσεων και πνευμονίας (Η1Ν1). Δεν θέλω να τα ξαναπεράσω φέτος τα ίδια. Δεν αντέχω να σφουγγαρίζω ταβάνια, τζάμια, τοίχους, πατώματα (λίμνη το νερό στα πλακάκια) λες και κάνω γενική καθαριότητα κάθε μέρα. Το τελευταίο που χρειάζομαι είναι οι ψεύτικες αξιολογήσεις. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ. Θέλω να πάρω αφυγραντήρα και δεν ξέρω ποιόν με τόσες ψευτιές που γράφονται.

Username

2 Replies

georgos_tsiakaloglou

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πας σε ένα κατάστημα να δεις αφυγραντήρες και να αγοράσεις αυτόν που ταιριάζει στον χώρο και στην τσέπη σου και κάθεσαι και βγάζεις τα εσώψυχα σου στο post. Δεν είδα κανένα να παίζει με τον πόνο σου.......???

1 Comment

Blossom73

Την ξέρεις την παροιμία Εγώ στραβώνω και πουλώ και εσύ βλέπε και αγόραζε; Δεν θέλω να πάρω αυτό που συμφέρει τον πωλητή αλλά αυτό που συμφέρει εμένα.

Username
Bill_Ntoko

Ανθη καλησπερα και ευχομαι ολα καλα το θεμα με τους αφυγραντηρες εχει ως εξεις καταταρχας ολοι κανουν λιγακι θορυβο αλλα μηχανιματα ποιο πολυ αλλα λιγοτερο..εγω χωρις να θελω να σε επηρεασω θα επερνα μιας εταιριας που ειναι χρονια στην αγορα και εχει καλο service απο θεμα θορυβου εγω θα σου ελεγα να κοιταζες κατι σε philco δεν κανω διαφιμιση απλα ετυχε να παρω τον air dry 16 και εμεινα ευχαριστημενος με 5 χρονια εγγυηση..

2 Comments

ZManos

Κι εγω ψηνομαι για τον Philco Air Dry 30 αλλα τα 600w καταναλωση ειναι πολλα. Απ την αλλη ο Air Dry 16 θεωρω οτι δεν ειναι αρκετο για σπιτι 125τμ με μεγαλυτερο ενιαιο ~65τμ ή μηπως ειναι? Εχεις αποψη?

mattheos

Έχω γράψει μια αξιολόγηση στον air dry 30. Διάβασε τι γιατί νομιζω θα σε βοηθήσει λίγο.

Username