Πέρυσι μετακόμισα στο εξοχικό δίπλα στη θάλασσα για να μην πληρώνω ενοίκιο. Δεν ήξερα ότι το χειμώνα το σπίτι θα μετατραπεί σε σπηλαιο από την υγρασία. Ο βορεινός τοίχος έχει υγρασία (τρέχουν νερά) και μούχλα πάνω του και όλα τα παράθυρα και τα τζάμια κοινώς κουφώματα αλουμινίου στάζουν νερό. Στα ταβάνια δημιουργούνται σε κάθε δωμάτιο 6 εστίες με πολλές σταγόνες νερό. Πέρυσι η μικρή αρρώστησε 8 φορές, ο σύζυγος το ίδιο. Ο σύζυγος μπήκε στην εντατική με σοβαρό πρόβλημα στα πνευμόνια από κατάλλοιπα ιώσεων και πνευμονίας (Η1Ν1). Δεν θέλω να τα ξαναπεράσω φέτος τα ίδια. Δεν αντέχω να σφουγγαρίζω ταβάνια, τζάμια, τοίχους, πατώματα (λίμνη το νερό στα πλακάκια) λες και κάνω γενική καθαριότητα κάθε μέρα. Το τελευταίο που χρειάζομαι είναι οι ψεύτικες αξιολογήσεις. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΥ. Θέλω να πάρω αφυγραντήρα και δεν ξέρω ποιόν με τόσες ψευτιές που γράφονται.
1 Comment
Την ξέρεις την παροιμία Εγώ στραβώνω και πουλώ και εσύ βλέπε και αγόραζε; Δεν θέλω να πάρω αυτό που συμφέρει τον πωλητή αλλά αυτό που συμφέρει εμένα.