Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Στρος Καν

Καλησπερα σε ολους. Εχω τον Puredry PD 20L απο περυσι τον Νοεμβριο. Εκλεισα χρονο δηλαδη. Το σπιτι μου ειναι 75τ.μ με ταρατσα απο πανω χωρις μονωση και εχει ενα δωματιο(κουζινα) οπου το μπαλκονι το εχουν κλεισει με αλουμινια. Ειχαμε μετακομισει περυσι το καλοκαιρι και δεν ξεραμε οτι θα αντιμετωπιζαμε τεραστιο προβλημα με την υγρασια απο τον Οκτωβριο κιολας. Μετα απο ενα μηνα παλευοντας με την μουχλα στους τοιχους αποφασισαμε να αγορασουμε αφυγραντηρα.Την μαρκα δεν την ηξερα,η τιμη του ηταν αρκετα ακριβη(300Ε) σε σχεση με αλλους, αλλα η βαθμολογια που εδιναν ολοι(περυσι τετοια εποχη υπηρχαν μονο 20 κριτικες) με εκαναν να τον αγορασω και ΔΕΝ το μετανιωσα κα8ολου. Εριξε την υγρασια την πρωτη μερα απο 87 σε 55 σχετικα γρηγορα γεγονος που με προβληματισε για το αν ηταν χαλασμενο αλλα οταν ειδα το δοχειο να γεμιζει με 4 λιτρα νερο(!!!) μετα απο 5 ωρες καταλαβα οτι κανει δουλεια.Τον ειχα μονιμα στο 55 και για σχεδον 20 ωρες τη μερα για 5 μηνες χωρις να μου βγαλει προβλημα. Οπως ειπα εχω προβλημα σοβαρο με την υγρασια και 3 μικρα παιδια αρα πρεπει να το λειτουργω σχεδον 24/7. Υπηρχαν φορες οταν εβρεχε που γεμιζε το πρωι και αφου το αδειαζα,μεχρι το απογευμα-βραδυ ειχε ξαναγεμισει.Για τετοιο προβλημα μιλαμε.Φετος αφου κα8αρισαμε τους τοιχους και τους ξαναβαψαμε τον εχω απο μεσα Οκτωβριου να λειτουργει στους περσινους ρυθμους,δηλ γυρω στις 20 ωρες τη μερα. μεχρι στιγμης και βγαζοντας ενα δοχειο νερο κα8ε μερα δεν εχω δει οτε ενα σημαδι στους τοιχους ή σταγονες στα τζαμια. Ειμαι ευχαριστημενος γιατι ενω τον δουλευω τοσο πολυ δεν ειδα τεραστια διαφορα στους λογαριασμους της δεη , και για το γεγονος οτι δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα μετα απο πολλεεεες ωρες λειτουργιας.

Ιονιστης ειναι στο ΟΝ, UV και λαμπα πότε το εχω ΟΝ και πότε ΟΦ, στα8ερα στο 50(τις λιγες φορες που φτανει στο 50,σταματαει και δουλευει μονο ο ανεμιστηρας,το κλεινω και το ξανανοιγω μετα απο μιση ωρα), θορυβος ειναι στο ιδιο επιπεδο με ενα κλιματιστικο(το ακους το βραδυ που εχει ησυχια,ξεχνας οτι υπαρχει τη μερα). Το εχω παντα στο χαμηλο(low). Αυτα, οτι 8ελετε ρωτηστε με εκτος απο ακριβη μετρηση καταναλωσης(δεν εχω μετρητη,δεν εχω δει διαφορα στους λογαριασμους αρα δεν εχω λογο να μην πιστεψω αυτους που εχουν κανει μετρησεις και το εχουν γραψει στις κριτικες).

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

xkalousis_x

ο ανεμιστήρας δεν κλείνει μόλις φτάσει στην επιθυμητή υγρασία; O meacoμ όλις φτάσει στην επιθυμητή υγρασία κλείνει και ανοίγει μετά από 30 λεπτά για να ελέγξει την υγρασία; ο ανεμιστήρας του puredy δεν διακόπτει την λειτουργία αυτόματα ;

3 Σχόλια

Στρος Καν

Απο οτι ξερω,όχι δεν κλείνει αυτόματα. Στο δικό μου σπιτι που η υγρασια δύσκολα φτάνει στο 50 δεν είναι πρόβλημα. Σε σπίτια με λιγότερη υγρασία μάλλον θα χρειάζεται να το τσεκάρεις και να το κλείνεις για λίγη ώρα όταν φτάνει στο επίπεδο που θέλεις.

Giannis Kosmas

Μοντέλο 2018
Smart Save Energy (Έξυπνη Εξοικονόμηση Ενέργειας)
Η Smart Save Energy λειτουργία, σημαίνει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης χρημάτων και αφύγρανσης.

Ενεργοποιώντας τον αφυγραντήρα ο χρήστης επιλέγει τα επίπεδα επιθυμητής υγρασίας, ο αφυγραντήρας λειτουργεί ώστε να τα πετύχει. Όταν ο στόχος της σχετικής υγρασίας έχει επιτευχθεί, ο αφυγραντήρας λειτουργεί μόνο τον ανεμιστήρα για 5 λεπτά για να ελέγξει ότι η σχετική υγρασία είναι σε επιθυμητά επίπεδα και για να στεγνώσει εντελώς το στοιχείο συμπύκνωσης. Στη συνέχεια σταματά την λειτουργία του για 30 λεπτά (κατάσταση αναμονής), μετά ξεκινά και πάλι να λειτουργεί τον ανεμιστήρα για 5 λεπτά ώστε να ελέγξει τα επίπεδα σχετικής υγρασίας του χώρου. Αν η σχετική υγρασία έχει αυξηθεί πάνω από τα επιθυμητά επίπεδα κατά 5%, ο αφυγραντήρας θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι . Εάν η σχετική υγρασία είναι κάτω από τα επιθυμητά επίπεδα, τότε ο αφυγραντήρας θα σταματήσει και πάλι την λειτουργία του για άλλα 30 λεπτά. Αυτή η διαδικασία εξοικονομεί πολλά χρήματα.
Πηγή:https://puredryhellas.com/shop/puredry-pd-20l-design-low-energy/

Όνομα χρήστη