Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Noetic

Παιδιά καλησπέρα,
Έχω να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με το Puredry PD 20L Design Low Energy . Δεν έχω αγοράσει ακόμα το συγκεκριμένο προϊόν. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου αφυγραντήρα. Βλέπω όμως στα σχόλια πως είστε απόλυτα ευχαριστημένοι όλοι σας. Γιαυτό λοιπόν χρειάζομαι την συμβουλή σας. Μένω μόνιμα στην Κύπρο, (σχετικά ορεινά) 800 μέτρα υψόμετρο από την θάλασσα. Σπίτι έχω αρκετή υγρασία. (Δεν έχω κάνει μέτρηση, αλλά το καταλαβαίνω πως φτάνει σε υψηλά ποσοστά - ειδικά το πρωί...). Μόνωση στο σπίτι δεν υπάρχει. Κακής ποιότητας αλουμίνια κτλ, βέβαια υπάρχει θέρμανση (καλοριφέρ) και Α/C όμως η θερμοκρασία στο σπίτι δεν είναι ικανοποιητική. Δουλεύει η θέρμανση πολλές φορές και δεν νιώθεις άνετα ακόμα και με 23 - 24 βαθμούς ένδειξη στο θερμοστάτη. Το σπίτι δεν κράτα ζέστη και δεν σταματάει να δουλεύει το καλοριφέρ ή το A/C. Τα παιδιά μου συνέχεια άρρωστα (βήχας, κτλ). Από προσωπική σας εμπειρία, θα αλλάξει κάτι αν αγοράσω τον αφυγραντήρα; Το σπίτι είναι περίπου 120 τετραγωνικά, ένας όροφος με τρία υπνοδωμάτια. Επίσης το σημαντικότερο που ήθελα να ρωτήσω : ποια είναι η συντήρηση του; πχ φίλτρα και τα σχετικά
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

mitsardis

καλησπερα τελικα τον πηρες και αν ναι αξιζει Ευχαριστω

Όνομα χρήστη
mitsardis

Kαλησπερα επειδη κι εγω ειμαι στην ιδια φαση με σενα (ψαχνω δηλαδη να βρω κατι καλο) μπορεις να μου πεις αν τον πηρες τελικα και αν εισαι ευχαριστημενος Αξιζει Ευχαριστω

Όνομα χρήστη
sk@r@v@k0s

Σπαταλάς πολύ ενέργεια για να ζεστάνεις ένα υγρό σπίτι, πόσο μάλλον όταν ζητάς 23-24 βαθμούς. Ο αφυγραντήρας θα κάνει πολύ καλή δουλειά και θα το καταλάβείς από το πόσο πιο γρήγορα θα ζεστένεται το σπίτι. Ο βήχας θα εξαφανιστεί αν προέρχεται από την υγρασία και σε συνδιασμό με τον ιονιστή που έχει θα πρατηρήσεις ότι θα περνάνε τις αρώστιες πολύ πιο εύκολά.

Όνομα χρήστη
ARIS_NAKOS

Καλησπέρα ntoits9
θα σου κάνει σίγουρα δουλειά, με θερμοκρασία 23-24 θα πετάει το μηχάνημα, η μόνη συντήρηση που θέλει είναι να καθαρίζεις συχνά το φίλτρο αέρα και να αδειάζεις το δοχείο νερού όταν γεμίζει. Το φίλτρο άνθρακα που έχει χρειάζεται σε σπίτια που καπνίζουν ή είναι σε μεγάλες πόλεις με πολύ καυσαέριο. Εγώ μένω Χαλκιδική στον καθαρό αέρα και δεν το έβαλα καθόλου.

Όνομα χρήστη