Παιδιά καλησπέρα,
Έχω να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με το Puredry PD 20L Design Low Energy . Δεν έχω αγοράσει ακόμα το συγκεκριμένο προϊόν. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου αφυγραντήρα. Βλέπω όμως στα σχόλια πως είστε απόλυτα ευχαριστημένοι όλοι σας. Γιαυτό λοιπόν χρειάζομαι την συμβουλή σας.
Μένω μόνιμα στην Κύπρο, (σχετικά ορεινά) 800 μέτρα υψόμετρο από την θάλασσα. Σπίτι έχω αρκετή υγρασία. (Δεν έχω κάνει μέτρηση, αλλά το καταλαβαίνω πως φτάνει σε υψηλά ποσοστά - ειδικά το πρωί...). Μόνωση στο σπίτι δεν υπάρχει. Κακής ποιότητας αλουμίνια κτλ, βέβαια υπάρχει θέρμανση (καλοριφέρ) και Α/C όμως η θερμοκρασία στο σπίτι δεν είναι ικανοποιητική. Δουλεύει η θέρμανση πολλές φορές και δεν νιώθεις άνετα ακόμα και με 23 - 24 βαθμούς ένδειξη στο θερμοστάτη. Το σπίτι δεν κράτα ζέστη και δεν σταματάει να δουλεύει το καλοριφέρ ή το A/C. Τα παιδιά μου συνέχεια άρρωστα (βήχας, κτλ). Από προσωπική σας εμπειρία, θα αλλάξει κάτι αν αγοράσω τον αφυγραντήρα; Το σπίτι είναι περίπου 120 τετραγωνικά, ένας όροφος με τρία υπνοδωμάτια. Επίσης το σημαντικότερο που ήθελα να ρωτήσω : ποια είναι η συντήρηση του; πχ φίλτρα και τα σχετικά
Ευχαριστώ εκ των προτέρων