Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
axilleasgeorgakakis

Να ρωτήσω έχει δόνηση και λειτουργεί με I phone εννοώ τα ΜΑΙΛ τα μηνύματα

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

marantidis81

Το εχω 1 μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Το αγόρασα 70 ευρω. Δόνηση εχει σχετικά καλη, δε σε κανει και μασάζ αλλα σε συνδυασμό έστω και με χαμηλό ήχο δεν χάνεις κλήση... Με iPhone πιθανότατα να δουλεύει αλλα σίγουρα δεν θα εχει καμια απο τις επιπλέον δυνατότητες, οπως επισης δεν τις εχει ούτε με τα Windows phones (Nokia)... Εγώ το δουλεύω με Sony Xperia E με παλιό Android κι επισης χάνω όλες τις δυνατότητες που προσφέρει... Στην αναγνώριση μου δείχνει αριθμό αντι για ονομα και επιπλέον για να καλέσω καποιον το κανω μονο απο το τηλεφωνο, δηλαδη λειτουργεί ως ενα κοινό hands free... Θα εκμεταλλευτώ όλες τις δυνατότητες με ενα καινούριο κινητό που σκέφτομαι να αγοράσω και μαλιστα συντομα. Θα πρεπει να εχει Android απο 4.4 και πάνω...επισης το χρησιμοποιώ και με ακουστικά και χωρις ακουστικά, οπου και στις δυο περιπτωςεις με ακούνε και ακούω τελεια! Φυσικα ο ήχος με τ ακουστικά ειναι υπερπαραγωγή! Η μπαταρία επιςης μου βγαζει 4 ωρες τη μέρα συν τον χρονο αναμονής, ομως το φορτίσω κάθε βραδυ και το παίρνω έτοιμο κάθε πρωι, οπως και το κινητό... Νομίζω οτι ειναι πολυ καλη επιλογή, μαλλον η καλύτερη.

Όνομα χρήστη