Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Scizzor

Αξίζει εν έτει 2020 στα 18€ ή υπάρχει κάτι καλύτερο σε low profile με τα ίδια χρήματα?

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
andreas_djsmashy

κατα αποψη μου αξιζει. χαμηλου προφιλ δεν ειναι ομως. το εχω κοντα 5ετια και ακομα ειναι κομπλε με πολυωρη χρηση. τωρα δεν ξερω τι λεει ο αλεξ περι θορηβου.. εγω το βρησκω αρκετα αθορυβο..εκτος αν του παιζεις ξυλο. και αυτος ηταν ο λογος επιλογης του μιας και δεν μπορω τον θορυβο απο μηχανικα..μου σπανε νευρα.. απλα υποψη οτι ειναι απλα φωτιζωμενο και οχι "rgb''

Όνομα χρήστη
akamzel_

Το εχω εναμιση χρονο, αδιακοπες ωρες πανω του και ακομα ειναι πολυ κομπλε. Στα 18 ευρω κιολας οτι πρεπει.

Όνομα χρήστη
alexpap73

Μετά από 4 μήνες χρήσης ... δε μπορώ να πώ ότι είμαι ξετρελαμένος. Κάποιοες φορές κολλάει σε συνδυασμούς πάνω από 3 πλήτρα...
από την άλλη 18 €

2 Σχόλια

Scizzor

Για πληκτρολογηση, πχ συγγραφή κειμένου, είναι άνετο? Έχω συνηθίσει να γράφω σε λαπτοπ με low profile αθόρυβα πλήκτρα και βλέπω οτι και του motospeed ψιλοφέρνουν σε χαμηλού προφίλ.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

alexpap73

Δεν είναι χαμηλού προφίλ... και δεν είναι αθόρυβο στην πληκτρολόγηση!
Εγώ για κείμενο λατρεύω αυτό που έχω στη δουλειά και πιστεύω θα σου αρέσει γιατί είναι χαμηλό, μαλακό κι αν δε σου αρέσει απλά το πετάς... Dell KB216 Black

Όνομα χρήστη