Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
aft3rgl0w

Υποθέτω πως μπορούμε να έχουμε το ιδιο ssid με αυτο που εχει ο router/modem σωστά?
αν ναι, έστω οτι με το κινητο εισαι συνδεδεμενος στο router και πας πιο κοντά στο AP τότε συνδέεται αυτόματα χωρις να κανει κατι ο χρήστης?
γενικά η εναλλαγή ποσο smooth ειναι απο το ενα στο αλλο ?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

nothere

Θα απενεργοποιήσεις το WiFi από το router σου και θα λειτουργείς μόνο με το Ubiquiti. Αν θες μεγαλύτερη κάλυψη, μπορείς να έχεις περισσότερα από ένα Ubiquiti και το κινητό σου θα διαλέγει κάθε φορά το πιο κοντινό.

2 Σχόλια

aft3rgl0w

thanks για το reply καταρχάς!
κοιτα το router θα παιζει σε 2 οροφους πιο πανω απο οτι το ubiquiti και υπαρχει εστω κ αρκετα εξασθενησμενο σημα εκει που θα μπει το ubiquiti οποτε προφανως αυτο που ψαχνω να δω ειναι οι χρηστες να παιρνουν παντα απο το ισχυρότερο και γενικα η εναλλαγη να ειναι διαφανη κατα την μετακινηση απο το 1 σημειο στο αλλο χωρις να χρειαζεται να κανουν κατι στο κινητο τους. πιστευεις θα παιζει αυτο το σεναριο?

vtzouganatos

Αν θέλει να έχει ένα σωστό δίκτυο unifi θα σε συμβούλευα να βάλεις και το cloudKey και το router της unifi Υπόψιν πως για να δουλέψει (τουλάχιστον σε εμένα που έχω cosmote ) το router χεριάζετε να έχει σύνδεση PPPoE και να ξέρεις τα στοιχεία username και password

Από εκεί και έπειτα έχεις το τέλειο δίκτυο - ίντερνετ, το μόνο που κάνεις μετά κουμπώνεις κεραίες unifi μια αναγνώριση και τέλος!

Όνομα χρήστη