What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Michail_Vagia

Καποιος π χρησιμοποιει το Delonghi Dragon 4 TRD4 1025 και το διαφορετικο μοντελο, το TTRS 1225 ποιο απο τα δυο θα προτιμουσε να αγορασει εχοντας την εμπειρια τους και εχοντας δοκιμασει στην πραξη τη συγκριση τους; Αν επρεπε να κρατησει μονο το ενα απο αυτα, ποιο θα προτιμουσε; (απο αποψη αποδοσης). Χωρος 25-30 τμ με πολυ καλη μονωση. Αναμφιβολα, και το dragon και το TTRS 1225 θα κανουν αψογα τη δουλεια τους. Το διλημμα ειναι ποιο απο τα δυο να προτιμησω αν εχετε αποψη. Ευχαριστω.

Username

1 Reply

joselyn

εχω το 1025-δεν ξερω για το 1225...,υπαρχει-και εχω- μονο σε 10 φετες,με ικανοποιει πολυ,δεν μυριζει,..εξαρταται..αν εχεις κλειστος ο χωρος+ποσα τ.μ. ειναι+σε ποια διαβαθμιση ισχυος/θερμοστατη το ειχες+για ποση ωρα το χρησιμοποιουσες+θερμοκρασια εξωτερικη περιβαλλοντος ... εγω, σε 26τ.μ. υπνοδωματιο + κλειστη τη πορτα συνεχως και χωρις ειδικα παραθυρα διπλα αλουμινιου + στη 3η σκαλα=2500w. και τον θερμοστατη στα 3/4 ισχυος του, δουλευοντας το επι 12 ωρες συνεχομενες και με εξωτερικη θερμοκασια απο 4 εως -1 βαθμους κελσιου, οταν κλεισω τελειως την τροφοδοσια και με κλειστη τη πορτα , κραταει ζεστη δωματιου στους 20 βαθμους επι 15 λεπτα και σταδιακα μειωνεται στα 30 λεπτα με τη θερμκρασια που εχει το δωματιο χωρις να υπαρχει καθολου θερμανση... σημειωσε,οτι εχει απο μονη της η συσκευη αυτοματη ενεργοποιηση-απενεργοποιηση ποτε θα παιρνει ξανα μπροστα-η- θα σβηνει=δλδ. αν επιασε τους βαθμους θερμοκρασιας που τοχεις βαλει , εωωοειται χωρις εσυ να πειραξεις τπτ...αυτο ειναι τσεκαρισμενο επι καθημερινης βασεως για 2 μηνες που τοχω και δουλευει...τα συμπερασματα δικα σου..

Username