Μπορεί να μου πη κάποιος παρακαλώ , ενδεικτικούς χρόνους μαγειρέματος με χύτρα σε π.χ. ρεβίθια , φασόλια, κρέας κ.λ.π.. Έχω αγοράσει την εστία και προσπαθώ να την μάθω? Ευχαριστώ
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μπορεί να μου πη κάποιος παρακαλώ , ενδεικτικούς χρόνους μαγειρέματος με χύτρα σε π.χ. ρεβίθια , φασόλια, κρέας κ.λ.π.. Έχω αγοράσει την εστία και προσπαθώ να την μάθω? Ευχαριστώ
1 Απάντηση
Την έχω ακριβώς δύο χρόνια! Θα βάζεις στο ένα από τα δύο μεγάλα μάτια για αρχή μέχρι να βράσει το νερό, και μετά θα βάζει την κατσαρόλα, άσχετα από το μέγεθος της στο μεσαίο/μικρό, και μάλιστα θα το έχεις στο χαμηλό του. Αυτό για τα όσπρια. Για τη χύτρα, θα χρησιμοποιείς το αριστερό μάτι στη μέση της δύναμης τους από την αρχή. Η συγκεκριμένη εστία, είναι αστέρι. Έχω πάρει και τη μικρή για το εξοχικό.
2 Σχόλια
Με βοήθησε το σχόλιο σου και θα ρωτήσω αν γνωρίζεις να υπάρχουν κάπου και άλλες τέτοιου είδους πληροφορίες από χρήστες υγραερίου. Ευχαριστώ!
Επίσης αν μπορείς να μου προτείνεις ένα οικονομικό σετ σκευών. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για κάθε απάντησή σου.