Τι να προσέξω
- Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
- Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
- Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
- Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Σχόλια
Αγόρασα την βρύση ARK ΤΕΚΑ 938 προ 2 ετίας περίπου, μοντέλο που πωλήται και σήμερα, έγινε οικιακή φυσιολογική χρήση για 2 έτη, το σπιράλ της τρύπησε πρόσφατα και έχει διαρροή εδώ και ημέρες, από τον φεβρουάριο του 2020. Το αποτέλεσμα γέμισαν όλα τα κάτω ντουλάπια με νερά ,καθώς το νερό από το τρύπιο σπιράλ έτρεχε προς τα πίσω στα ντουλάπια, οπότε για να βρώ ανταλλακτικό σπιράλ (το πιο σύνηθες εξάρτημα, όχι κάτι σπάνιο) και χρειάστηκε να επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία. Με ενημέρωσαν ευγενικά, αλλά ούτε ένα συγνώμη, ότι δεν έχουν ούτε 1 κομμάτι διαθέσιμο, ούτε σε κάποιο συνεργάτη τους υπάρχει μου είπαν,
άρα καθόλου ανταλλακτικό και μου πρότειναν "το εύκολο" εάν μπορώ να περιμένω άγνωστο όμως πόσο καιρό, 15-30-50-60 ημέρες να κάνω πρώτα παραγγελία στη general service μήπως και μπορέσει να έρθει από το εξωτερικό με ειδική παραγγελία, έτσι να βρω το όμοιο του, άγνωστο πότε??. Το συγκεκριμένο εξάρτημα πρέπει να είναι ίδιο με το αυθεντικό διότι εισέρχεται στο εσωτερικό της βρύσης και έχει εφαρμογή συγκεκριμένη στην κατάληξη του μπροστά στο ρουφούνι, άρα δεν ταιριάζει άλλο & δεν μπορώ να βρω ίδιο στην υπόλοιπη αγορά... Η λύση είναι ή να μην χρησιμοποιούμε την βρύση για 1-2 μήνες εως να έρθει, εάν έρθει από το εξωτερικό το ανταλλακτικό σπιράλ ή να πετάξω ολόκληρο τον μηχανισμό και να αγοράσω καινούργια βρύση! Εάν το γνώριζα πρίν την αγορά δεν υπήρχε περίπτωση να αγόραζα αυτό το προϊόν. Απαράδεκτο!! την επόμενη φορά μακριά από ΤΕΚΑ και ρωτάμε για το AFTER SALE SERVICE. Δεν είναι η χρηματική αξία αλλά ή μη υποστήριξη με ανταλλακτικά, που σημαίνει βλάβη ίσως πέταξε το!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ταλαιπωρία και έξοδα για εμάς & τουλάχιστον ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΕΚΑ!!
ok.