What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
mel0803

Εχω αυτό το κινητό λίγο πάνω από μήνα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με εξαίρεση ίσως την διάρκεια της μπαταρίας που όταν το χρησιμοποιείς συνέχεια δεν την βγάζει την ημέρα. Και για να γίνω λίγο πιο κατανοητή, χρειάστηκε στις διακοπές μου να του κάνουμε πλήρη χρήση με ανοιχτά δεδομένα, wifi, κτλ. Δεν κόλλησε πουθενά αλλά στα μέσα της μέρας χρειαζόταν φόρτιση. Βέβαια έχει το καλό ότι όταν είναι στο 15% φορτίζει πλήρως σε μιάμιση ώρα. Απλά αυτό που με άγχωσε είναι μήπως από τις απανωτές φορτίσεις "πέσει" η μπαταρία, κι όχι τίποτα άλλο είναι ενσωματωμένη στο καπάκι. Βέβαια τώρα που επιστρέψαμε στα φυσιολογικά μας με βγάζει και τρείς μέρες χωρίς φόρτιση. Πάντως το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Username

2 Replies

1 Comment

Username
Stam80s

Προσωπικά δεν με έχει αφήσει ποτέ μέσα στη μέρα και με έντονη χρήση αλλά είναι λογικό αν το δουλεύεις φουλ και με πλήρη φωτεινότητα να τελειώνει γρήγορα. Μην το φοβάσαι πάντως αν γενικά του κάνεις νορμάλ χρήση θα αργήσει να σου πέσει η μπαταρία. Μπορείς να πάρεις και ένα μικρό powerbank να το έχεις στην τσάντα σου για ώρα ανάγκης.

Username