μαλλον θα περιμενω την b.friday :)
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
3 Απαντήσεις
Πηγαινε σε ποιο καινουρια τηλεφωνα. Αυτο ειναι ηδη 2 ετων και θα αντεξει μονο 2 ακομη και αυτο με κολληματακια. Το εχω γι αυτο σ μιλαω
Ριξε μια ματια εδω,εχει και βιντεο,θα λυθουν αρκετες απορίες.
https://techmaniacs.gr/honor-8-review/
Φιλε καλησπερα!! Αυτο ειχα σκοπο να σου γραψω και εγω,να περιμενεις την B.F. Που και που παιζουν καλες προσφορες απο τα μεγαλα καταστηματα,για παραδειγμα εγω ειχα παρει (το καλοκαιρι) το honor 8 στα 200ευρω απο την wind.Ριξε ενα ψαξιμο για το honor 8 (και huawei p9) οχι επειδη το εχω εγω,θεωρείται απο τα καλυτερα vfm σε αυτη την τιμη.Δες βιντεακια,ρωτα εδω μεσα στο αντίστοιχο νημα,παρε και αλλες γνωμες. Το sony x compact που λες το ειχα και αυτο,πολυ καλο αλλα το honor 8 ειναι λιγο καλυτερο.
2 Σχόλια
καλησπερα και απο εμενα φιλε μου :) Εχω μια προκαταλειψη με τα κινεζικα και δη και με τα huawei,συν οτι εχω ακουσει οτι μονο στα flagship αξιζει η συγκεκριμενη εταιρεια ενω τα υπολοιπα ειναι μετρια,δεν ξερω απλα παπαγαλισα την αποψη,θα μπορουσες να μο περιγραψεις το skin της huawei και αν μεταφερονται οι εφαρμογες στην καρτα μνημης καθως και αν η εισερχομενη κληση οταν η οθονη ειναι ξεκλειδωτη και εισαι π.χ σε εφαρμογη ερχεται με floating window ή με οθονη τηλεφωνου κανονικα? κατι αποριες που εχω και γω ,ποιοτητα κατασκευης-υλικο,γυαλι γοριλα? :) ευχαριστωωωωω :)