Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

gp1998

Πηγαινε σε ποιο καινουρια τηλεφωνα. Αυτο ειναι ηδη 2 ετων και θα αντεξει μονο 2 ακομη και αυτο με κολληματακια. Το εχω γι αυτο σ μιλαω

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
mikele123

Φιλε καλησπερα!! Αυτο ειχα σκοπο να σου γραψω και εγω,να περιμενεις την B.F. Που και που παιζουν καλες προσφορες απο τα μεγαλα καταστηματα,για παραδειγμα εγω ειχα παρει (το καλοκαιρι) το honor 8 στα 200ευρω απο την wind.Ριξε ενα ψαξιμο για το honor 8 (και huawei p9) οχι επειδη το εχω εγω,θεωρείται απο τα καλυτερα vfm σε αυτη την τιμη.Δες βιντεακια,ρωτα εδω μεσα στο αντίστοιχο νημα,παρε και αλλες γνωμες. Το sony x compact που λες το ειχα και αυτο,πολυ καλο αλλα το honor 8 ειναι λιγο καλυτερο.

2 Σχόλια

karpouzest

καλησπερα και απο εμενα φιλε μου :) Εχω μια προκαταλειψη με τα κινεζικα και δη και με τα huawei,συν οτι εχω ακουσει οτι μονο στα flagship αξιζει η συγκεκριμενη εταιρεια ενω τα υπολοιπα ειναι μετρια,δεν ξερω απλα παπαγαλισα την αποψη,θα μπορουσες να μο περιγραψεις το skin της huawei και αν μεταφερονται οι εφαρμογες στην καρτα μνημης καθως και αν η εισερχομενη κληση οταν η οθονη ειναι ξεκλειδωτη και εισαι π.χ σε εφαρμογη ερχεται με floating window ή με οθονη τηλεφωνου κανονικα? κατι αποριες που εχω και γω ,ποιοτητα κατασκευης-υλικο,γυαλι γοριλα? :) ευχαριστωωωωω :)

karpouzest

ειχα μια συζητηση σε καταστημα της wind περι b.f και μου ειπαν οτι ενδεχεται να εχουν και φετινα μοντελα σε προσφορα,το θεμα ειναι οτι θα ειναι πολυ λιγα σε αριθμο..1-2 το καθενα λεει οποιος προλαβε τον κυριον ειδε δηλαδη,θυμασαι απο περυσι τι εγινε με τις προσφορες?

Όνομα χρήστη