What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Indrick_Boreale

Μάγκες,αυτό το monitor είναι ωραίο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά , όμως έχω δει άπειρα reviews ο,τι υπάρχει αρκετό backlight bleed,dead pixels,υπερβολικό ips glow και dust.Θα ήθελα την γνώμη αυτών που έχουν αγοράσει το μόνιτορ αυτό και την εμπειρία που είχαν με τις επιστροφές.Ευχαριστώ.

Username

2 Replies

FRAGKOULIS_ANTONIOU

Εγώ πάντως την έχω από την πρώτη στιγμή που πάτησε Ελλάδα ( πρώτη παραγγελία msystems) και η οθόνη σκίζει. Δεν μου έχει πάθει τίποτα και την έχω λιώσει στο gaming . Ούτε ένα ελάττωμα σε σχέση με την pg278q που έιχα και άλλαξα 2 μέχρι να μου δώσουν πίσω τελικά τα λεφτά μου λόγω άπειρων προβλημάτων.

2 Comments

FRAGKOULIS_ANTONIOU

Asus λόγω καλύτερης εγγύησης ποιότητας .Και στο input lag ειναι καλύτερη η asus.

Username
Andreas_Tsoudis

Όντως έχει πολύ χαμηλό quality control δυστυχώς. Έχεις πιθανότητα να σου τύχει και σε σένα όπως έτυχε σε πολλούς. Με το DOA όμως καλύπτεσαι και στην αλλάζουν αν το διαπιστώσεις μέσα σε μια εβδομάδα. Μετράει απίστευτα η οθόνη είναι αλήθεια την έχω καταχαρεί. Προσοχή στο κατάστημα που θα την αγοράσεις. Εγώ θα σου πρότεινα Msystems ή Polytope αλλά επειδή αλλάζει διεύθυνση το τελευταίο είναι προς το παρών κλειστό.

Username