Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Leyteris_Kalkounias

εγω περιμενω για τις οθονες του 16 που θα εχουν display port 1.3 και θα υποστηριζουν ακομα και οι ultrawide 144-165 hz και τις νεες καρτες τις nvidia και τους broadwell-e cpus της intel!

6 Σχόλια

iraklis_schweiz

σε καταλαβαινω αλλα ποσο ακομα να περιμενω....εχω στησει τρελο pc και μου λειπει μονο η οθονη. Βρηκα

MSI GTX 980 TI GAMING 6G και ASUS RAMPAGE V EXTREME σε πολυ καλες τιμες και εχω οθονη απο το 2009

Leyteris_Kalkounias

σε καταλαβαινω.. εγω θα επιλεγα msi gaming godlike και asus strix gtx 980 ti που ταιριαζουν καλα τα χρωματα και γενικα αυτα μου αρεσουν περισσοτερα

iraklis_schweiz

ειχα την strix εκανε απιστευτο θορυβο απο COIL....εφυγε με την μια πισω και πηρα την MSI
Απο το κουτι ειναι ετοιμη....δεν θες ουτε OC ουτε τπτ...

Leyteris_Kalkounias

μηπως σου ετυχε ελλατωματικο μοντελο ? γιατι οι strix δεν κανουν θορυβο γιατι εαν εκαναν ολοι θα τις ειχαν πεταξει

iraklis_schweiz

αν ψαξεις ιντερνετ για coil sound θα δεις εχει θεματακι στην ASUS. Αλλα ειναι και θεμα τυχης.

Leyteris_Kalkounias

εεε μπορει αλλα οπως ειπες ειναι θεμα του μοντελου που θα σου τυχει! Παντως ελπιζω να συμφωνεις με μενα οτι η καρτα ειναι πολυ ομορφη!

Όνομα χρήστη

5 Σχόλια

iraklis_schweiz

χαχα ευχαριστω μεγαλε :) ελπιζω μονο να μην χρειαστει να την στειλω πισω 2 φορες οπως την επαθε ο γειτονας μου. Επισης το παραδοξο οτι στο εξωτερικο κοστιζει 790.61 ευρω........μιλαμε για 100 ευρω διαφορα....
που? στην Ελλαδα......

Leyteris_Kalkounias

το εχουμε συνηθισει τωρα πλεον.. τι να κανουμε..ετσι ειναι πλεον τα πραγματα μας βαζουν καπελο 100-200 ευρω σε ολα! κι σε ποιον ομως?? στην ελλαδα που δεν ειναι καλα στην οικονομια της! ΜΠραβο ευρωπη..
Παντως ελπιζω να μην σου ερθει προβληματικη η οθονη γιατι κριμα ειναι να πεδευεσαι κι εσυ

iraklis_schweiz

Και η τιμη που σου εγραψα ειναι στην Ελβετια....τι να λεμε τωρα.....το PC αν το ειχα φτιαξει Ελλαδα θα ηθελε +1000 για ολα τα κομματια..και εγω το ελπιζω χαχα θα ενημερωσω συντομα :)

alkpap13

Καλοριζικη αδελφε. Απο που αγορασες την οθονη?Και κατι ασχετο:εχω παρει κατι μπριζακια powerline και το ενα κανει θορυβο πολυ (coil), αλλαζεται?Θεωρειται προβλημα εκτος του σπαστικου ηχου?

Όνομα χρήστη