η παραγγελια εγινε.θα φτιαξω συντομα βιντεακι με unboxing
See in detail the terms of use for the Product Questions
2 Replies
εγω περιμενω για τις οθονες του 16 που θα εχουν display port 1.3 και θα υποστηριζουν ακομα και οι ultrawide 144-165 hz και τις νεες καρτες τις nvidia και τους broadwell-e cpus της intel!
να την χερεσαι! καλο καψιμο! :)
5 Comments
χαχα ευχαριστω μεγαλε :) ελπιζω μονο να μην χρειαστει να την στειλω πισω 2 φορες οπως την επαθε ο γειτονας μου. Επισης το παραδοξο οτι στο εξωτερικο κοστιζει 790.61 ευρω........μιλαμε για 100 ευρω διαφορα....
που? στην Ελλαδα......
το εχουμε συνηθισει τωρα πλεον.. τι να κανουμε..ετσι ειναι πλεον τα πραγματα μας βαζουν καπελο 100-200 ευρω σε ολα! κι σε ποιον ομως?? στην ελλαδα που δεν ειναι καλα στην οικονομια της! ΜΠραβο ευρωπη..
Παντως ελπιζω να μην σου ερθει προβληματικη η οθονη γιατι κριμα ειναι να πεδευεσαι κι εσυ
Και η τιμη που σου εγραψα ειναι στην Ελβετια....τι να λεμε τωρα.....το PC αν το ειχα φτιαξει Ελλαδα θα ηθελε +1000 για ολα τα κομματια..και εγω το ελπιζω χαχα θα ενημερωσω συντομα :)
6 Comments
σε καταλαβαινω αλλα ποσο ακομα να περιμενω....εχω στησει τρελο pc και μου λειπει μονο η οθονη. Βρηκα
MSI GTX 980 TI GAMING 6G και ASUS RAMPAGE V EXTREME σε πολυ καλες τιμες και εχω οθονη απο το 2009
σε καταλαβαινω.. εγω θα επιλεγα msi gaming godlike και asus strix gtx 980 ti που ταιριαζουν καλα τα χρωματα και γενικα αυτα μου αρεσουν περισσοτερα
ειχα την strix εκανε απιστευτο θορυβο απο COIL....εφυγε με την μια πισω και πηρα την MSI
Απο το κουτι ειναι ετοιμη....δεν θες ουτε OC ουτε τπτ...
μηπως σου ετυχε ελλατωματικο μοντελο ? γιατι οι strix δεν κανουν θορυβο γιατι εαν εκαναν ολοι θα τις ειχαν πεταξει
αν ψαξεις ιντερνετ για coil sound θα δεις εχει θεματακι στην ASUS. Αλλα ειναι και θεμα τυχης.
εεε μπορει αλλα οπως ειπες ειναι θεμα του μοντελου που θα σου τυχει! Παντως ελπιζω να συμφωνεις με μενα οτι η καρτα ειναι πολυ ομορφη!