What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
FRAGKOULIS_ANTONIOU

asus για 4 λογους:
1 γιατι εχει υποστηριξη για ελλαδα (μεσω ιταλιας βεβαια αλλα αυτο δεν μας πειραζει)
2 ειναι συμβατη αναλογια οθονης με ολα τα παιχνιδια ενω η acer οχι
3 στα 144hz παιζει χωρις το overclocked (με overclocked sta 165hz) ενω η acer παιζει στα 75hz και για να παιξει στα 100 της ενεργοποιεις το overclocked (οτι και αν συμαινει για την πορεια της οθονης αυτο)
4 η τιμη. (αλλο 900 ευρω και αλλο 1350)

Username

2 Replies

alkpap13

Φραγκουλης επειδη ειμαι για αγορα αυτης της οθονης, εσυ σαν κατοχος αξιζει μια τετοια αγορα??Γιατι εχω διαβασει ολες σου τις κριτικες και ειχες ατυχια με την 278q.Me thn 279 πως τα βλεπεις?
Βασικα εγω τη θελω και για δουλεια στα windows (φωτο και βιντεο) και για αρκετη ωρα gaming (τρελος με battlefield).

2 Comments

FRAGKOULIS_ANTONIOU

Ενα θα σου πω. Αν εχεις καλη καρτα γραφικων(η 2 κατα προτιμηση) τοτε ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ εππιλογη.( το battlefield με 2 gtx 780ti που εχω παιζει σταθερα 144fps με gsync on και vsync on. αν βγαλω το vsync off παιζει απο 165fps μεχρι 220fps περιπου) (το νεο gsync πλεον εχει αυτη την ιδιοτητα σε συνδιασμο με το vsync: οταν ειναι το vsync on τοτε παιζει αποκλειστικα το gsync μεχρι το μεγιστο refresh rate (144 για καρτες οπως η δικη μου και 165 για νεοτερες) ,ενω με vsync off τοτε επεμβαινει το gsync μεχρι το 144 η 165 και μετα δεν υπαρχει το gsync για καλυτερο input latency αλλα με tearing σε ψηλα frame rates(ανω των 165).
καλυτερη προταση μετα απο τσεκαρισμα δικο μου: gsync on and vsync on. τα παντα ειναι τελεια ετσι.
ετσι πληροφοριακα επειδη παιζεις battlefield...

alkpap13

Βασικά για μια gtx 780ti. Με μια λες να μη μπορεί να βγάλει τα μέγιστα του το μόνιτορ? ?Και από άποψη bleeding,dead pixels και σέρβις της asus τι λες?

Username
Leyteris_Kalkounias

μπορεις μεσω προγραμματων να παιζεις τα παιχνιδια που δεν υποστυριζουν 21:9 σε πληρη αναλυση 3440x1440p 21:9 και η acer εχει υποστηριξη (κι αυτη απο το εξωτερικο)
τα 100hz δεν εχουν καμια τεραστια διαφορα απο τα 144hz η τιμη δεν ειναι προβλημα απλα ωαχνω το καλυτερο monitor (και στο κατω κατω οταν τελειώσουν τα capital controls την παραγγελνω 1000ευρω απο ebay εχει καλύτερο ips απο οτι εχουν πει σε πολλα reviews
εχει 100% srgb ενω η asus 99% srgb

επισης ειναι καπια πραγματα που η acer predator x34 εχει ενω η οθονη της asus δεν εχει

οπως 21:9 μειώνει την αναγκη για 2-3 οθονες curved ultrawide 3440x1440p φωτισμος στο κατω μερος της οθονης κτλ

2 Comments

FRAGKOULIS_ANTONIOU

μαλλον φιλε δεν τα ξερεις τα πραγματα καλα.λοιπον:
1: τα 100hz με τα 165 και οχι τα 144 αφου μιλαμε για το overclock και των2 οθονων ειναι τεραστια διαφορα.(το ειδα στην πραξη και οχι στα φορουμ η στα reviews οπου ο καθενας εχει το συμφερον του!!!)
2:το srgb τι το θες? μιλαμε σοβαρα τωρα? για gaming οθονη δεν ψαχνεις η κανω λαθος? δεν παιζει κανενα απολυτως λογο το srgb οταν μιλαμε για παιχνιδια. 3:η ποιοτητα της asus δεν εχει καμια σχεση με την acer(εχει και η asus φωτακια για εντυπωσεις!!)
4:η εγγυηση ειναι 3 χρονια και οχι 2 οπως της acer
5:αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα δεις οτι η χ34 εχει απειρα προβληματα μεχρι στιγμης...
6:αμα ειναι να κανω πατεντες για να παιξω στην native αναλυση τοτε καηκαμε...
7:εγω τη γνωμη μου σου ειπα επειδη την αγορασα ηδη. δεν θελω να με πεισεις να αγορασω την acer.ουτε να πεισω εγω εσενα.οποτε καλη τυχη σου ευχομαι με την επιλογη σου οποια και αν ειναι αυτη.

Username