asus για 4 λογους:
1 γιατι εχει υποστηριξη για ελλαδα (μεσω ιταλιας βεβαια αλλα αυτο δεν μας πειραζει)
2 ειναι συμβατη αναλογια οθονης με ολα τα παιχνιδια ενω η acer οχι
3 στα 144hz παιζει χωρις το overclocked (με overclocked sta 165hz) ενω η acer παιζει στα 75hz και για να παιξει στα 100 της ενεργοποιεις το overclocked (οτι και αν συμαινει για την πορεια της οθονης αυτο)
4 η τιμη. (αλλο 900 ευρω και αλλο 1350)
2 Comments
Ενα θα σου πω. Αν εχεις καλη καρτα γραφικων(η 2 κατα προτιμηση) τοτε ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ εππιλογη.( το battlefield με 2 gtx 780ti που εχω παιζει σταθερα 144fps με gsync on και vsync on. αν βγαλω το vsync off παιζει απο 165fps μεχρι 220fps περιπου) (το νεο gsync πλεον εχει αυτη την ιδιοτητα σε συνδιασμο με το vsync: οταν ειναι το vsync on τοτε παιζει αποκλειστικα το gsync μεχρι το μεγιστο refresh rate (144 για καρτες οπως η δικη μου και 165 για νεοτερες) ,ενω με vsync off τοτε επεμβαινει το gsync μεχρι το 144 η 165 και μετα δεν υπαρχει το gsync για καλυτερο input latency αλλα με tearing σε ψηλα frame rates(ανω των 165).
καλυτερη προταση μετα απο τσεκαρισμα δικο μου: gsync on and vsync on. τα παντα ειναι τελεια ετσι.
ετσι πληροφοριακα επειδη παιζεις battlefield...
Βασικά για μια gtx 780ti. Με μια λες να μη μπορεί να βγάλει τα μέγιστα του το μόνιτορ? ?Και από άποψη bleeding,dead pixels και σέρβις της asus τι λες?