Έφτιαξα καινούριο pc με 1080ti και έλεγα να πάρω τη Samsung 27CHG70.
Είστε της άποψης ότι θα άξιζε τα παραπάνω λεφτά της PG279Q για το g-sync έναντι των πλεονεκτημάτων που έχει η Samsung (Curved, HDR, VA Panel) ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έφτιαξα καινούριο pc με 1080ti και έλεγα να πάρω τη Samsung 27CHG70.
Είστε της άποψης ότι θα άξιζε τα παραπάνω λεφτά της PG279Q για το g-sync έναντι των πλεονεκτημάτων που έχει η Samsung (Curved, HDR, VA Panel) ?
1 Απάντηση
Καταρχάς και μονο το VA panel που αναφέρεις εμένα προσωπικά από εμπειρία και μονο δεν αξίζει . Όσο για το hdr -curved κτλ εγώ θα σου πω το εξής : έχω την απόλυτη από θέμα γραφικών τηλεόραση 65 ιντσών oled lg curved hdr 4K και παρόλα αυτά προτιμώ να παιζω στο Asus pg279q monitor μου αν αυτό σου λέει κάτι . Επίσης και εγώ αναφέρομαι στα παραπάνω με την ίδια κάρτα γραφικών που έχω ( gigabyte aorus gtx 1080ti extreme)
2 Σχόλια
Στην αρχή σκεφτόμουνα να πάρω μία 4Κ IPS της LG με 450 ευρώ αλλά αργότερα άλλαξα γνώμη και είπα να πάω στη Samsung λόγω Hz, η οποία έχει 620 ευρώ. Τώρα μιλάμε για +200 ευρώ ακόμα παραπάνω.
Όταν λες για τα VA ότι δεν αξίζουν, τι εννοείς? Σε τι υστερούν κατά τη γνώμη σου?
Συγνώμη δεν κατάλαβα πριν. Νόμιζα ότι έλεγες Tn panel . Και από ταχύτητα απάντησα θεωρώντας ότι έλεγες για τέτοια panel και έγραψα για va panel . Τυπογραφικό λαθος Βιασύνης .Μια χαρά ειναι τα va panel απλά οταν αλλάζεις γωνία αλλάζει λίγο το χρωμα γι αυτό τα καλύτερα ειναι τα ips panel η τα AHVA panel(ips type) . Συμβουλή : ψάξε για gsync monitor λόγω nvidia gpu που έχεις . Όλα τα λεφτά . Και ξεχνά τα 4κ μόνιτορ . Σε τέτοιο μέγεθος οθόνης θα σε ταλαιπωρεί στα windows. Ένα γρήγορο 2560x1440 με πολλά hz και gsync ειναι σαφώς πολύ πολύ ανώτερο από οποιοδήποτε 4κ monitor . Ειδικά αν μιλάμε για gaming