Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Sergei_Alatsis

Έφτιαξα καινούριο pc με 1080ti και έλεγα να πάρω τη Samsung 27CHG70.
Είστε της άποψης ότι θα άξιζε τα παραπάνω λεφτά της PG279Q για το g-sync έναντι των πλεονεκτημάτων που έχει η Samsung (Curved, HDR, VA Panel) ?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

FRAGKOULIS_ANTONIOU

Καταρχάς και μονο το VA panel που αναφέρεις εμένα προσωπικά από εμπειρία και μονο δεν αξίζει . Όσο για το hdr -curved κτλ εγώ θα σου πω το εξής : έχω την απόλυτη από θέμα γραφικών τηλεόραση 65 ιντσών oled lg curved hdr 4K και παρόλα αυτά προτιμώ να παιζω στο Asus pg279q monitor μου αν αυτό σου λέει κάτι . Επίσης και εγώ αναφέρομαι στα παραπάνω με την ίδια κάρτα γραφικών που έχω ( gigabyte aorus gtx 1080ti extreme)

2 Σχόλια

Sergei_Alatsis

Στην αρχή σκεφτόμουνα να πάρω μία 4Κ IPS της LG με 450 ευρώ αλλά αργότερα άλλαξα γνώμη και είπα να πάω στη Samsung λόγω Hz, η οποία έχει 620 ευρώ. Τώρα μιλάμε για +200 ευρώ ακόμα παραπάνω.
Όταν λες για τα VA ότι δεν αξίζουν, τι εννοείς? Σε τι υστερούν κατά τη γνώμη σου?

FRAGKOULIS_ANTONIOU

Συγνώμη δεν κατάλαβα πριν. Νόμιζα ότι έλεγες Tn panel . Και από ταχύτητα απάντησα θεωρώντας ότι έλεγες για τέτοια panel και έγραψα για va panel . Τυπογραφικό λαθος Βιασύνης .Μια χαρά ειναι τα va panel απλά οταν αλλάζεις γωνία αλλάζει λίγο το χρωμα γι αυτό τα καλύτερα ειναι τα ips panel η τα AHVA panel(ips type) . Συμβουλή : ψάξε για gsync monitor λόγω nvidia gpu που έχεις . Όλα τα λεφτά . Και ξεχνά τα 4κ μόνιτορ . Σε τέτοιο μέγεθος οθόνης θα σε ταλαιπωρεί στα windows. Ένα γρήγορο 2560x1440 με πολλά hz και gsync ειναι σαφώς πολύ πολύ ανώτερο από οποιοδήποτε 4κ monitor . Ειδικά αν μιλάμε για gaming

Όνομα χρήστη