Καλησπέρα, η θύρα hdmi στην τηλεόραση μου γράφει hdmi4. Μπορεί να συνδεθεί το chromecast με αυτήν ή θα έχει θέμα (πχ. δεν θα έχει ήχο); Ποια η διαφορά το Chromecast 2 HD με το 3rd Generation; Ευχαριστώ.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα, η θύρα hdmi στην τηλεόραση μου γράφει hdmi4. Μπορεί να συνδεθεί το chromecast με αυτήν ή θα έχει θέμα (πχ. δεν θα έχει ήχο); Ποια η διαφορά το Chromecast 2 HD με το 3rd Generation; Ευχαριστώ.
1 Απάντηση
To Chromecast 3 είναι η τελευταία γενιά του Chromecast οπότε είναι καλύτερο στα σημεία (λίγο πιο γρήγορο, υποστήριξη 60fps σε 1080p κτλ). Το Chromecast 2 είναι η προηγούμενη έκδοση με ελαφρώς κατώτερες λειτουργίες. Το Chromecast Ultra (ή αλλιώς Chromecast 4K) κυκλοφόρησε κάπου στο ενδιάμεσο και είναι το μόνο που προσφέρει δυνατότητα υποστήριξης 4Κ περιεχομένου (γι αυτό είναι και το πιο ακριβό απο όλα).
.
Οι HDMI θύρες στις τηλεοράσεις είναι όλες ίδιες. Το πρωτόκολλο HDMI έχει φτάσει μέχρι το 2.1 - Δεν υπάρχει νεώτερο. To ότι η θύρα της τηλεόρασής σου γράφει HDMI 4 ίσως σημαίνει ότι έχεις άλλες 3 θύρες HDMI, και αυτή είναι η 4η στην σειρά..?
3 Σχόλια
Ευχαριστώ για την απαντηση. Ρωταω γιατί καποτε ειχα συνδεσει ενα ps4 μεσω hdmi και δεν ειχε ηχο.
Υγ. Κατι που ξεχασα. Παιζει ρολο το πότε φτιάχτηκε η τηλεοραση; Εχω μια Toshiba Regza του 2009.
Αυτό δεν ξέρω γιατί. Ίσως κάτι με τις ρυθμίσεις του PS4. Πάντως το Chromecast είναι πολύ πιο απλό στην λειτουργία του, οπότε ένα απλό plug-and-play αρκεί. Αν εμφανίσει το οτιδήποτε (εμένα δεν το έχει κάνει και το έχω συνεχεία ανοιχτό), κάνεις μια επανεκκίνηση.
Σε μια παλιά LG κατασκευής 2009 περιπου hd ready και τα σχετικά δεν μου έδωσε και εμένα ποτέ ήχο μέσω hdmi.
Άλλαξα καλώδια, ρυθμίσεις κλπ και στο τέλος το παράτησα.