What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
ZOE RETZEPI

Μόλις παρήγγειλα το Chromecast το 3 και περιμένω μια τηλεόραση απλή όχι smart μια 24αρα Turbox ως η πιο οικονομική και άμεση λύση καθώς κλάταρε το λαπτοπ μου και προς το παρόν δεν διαθέτω πάνω από 200 ευρώ ώστε να πάρω ένα καινούριο καλό. Στο λαπτοπ κάηκε η μητρική μαζί με την κάρτα γραφικών οπότε μαζί της και η οθόνη, με συνολική ζημιά: μητρική συν καινούρια οθόνη 270-280 ευρώ. Τώρα η εξής απορία : με την εφαρμογή Google Home που κατέβασα στο κινητό μαζί με το Google Ghromecast 3 και με αυτή τη τηλεόραση θα είμαι εντάξει ώστε να συνδέω το κινητό και να βλέπω από εκεί YouTube, ότι επεισόδια θέλω και γενικά πλοήγηση, κοινώς ότι κάνω και ότι φαίνεται στην οθόνη του κινητού να φαίνεται στην οθόνη τηλεόρασης ή μήπως δεν θα είναι συμβατή η τηλεόραση και θα αποδειχτεί μια αποτυχία όλο αυτό; Όσο για τις smart tv έχω ακούσει τις χειρότερες γνώμες του τύπου μπαίνουν μόνο σε YouTube, Netflix και προεγκατεστημενες εφαρμογές και εάν θέλω πλοήγηση ή άλλα site θα είναι τα ζώα μου αργά και τέλος τα ταμπλετ δεν τα χώνεψα ποτέ.

Username

1 Reply

Δημήτριος Γ

Ναι, θα μπορείς να μεταδίδεις βίντεο από το youtube στην τηλεόραση, ακόμη και ταινίες από τον υπολογιστή σου μέσω του Google Chrome ή και ταινίες από διάφορες ιστοσελίδες από το κινητό σου μέσω της κατάλληλης εφαρμογής (προτείνω την εφαρμογή Web Video Cast), αρκεί η τηλεόρασή σου να έχει θύρα HDMI. Δεν βλέπω τον λόγο αποτυχίας από την στιγμή που υπάρχει θύρα για να συνδεθεί το Chromecast.

Τώρα το εάν θα σε βολέψει να μεταδίδεις την οθόνη του κινητού στη τηλεόραση, δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Θα πρέπει να έχεις καλή κάλυψη wi-fi στο σπίτι και ίσως παρατηρήσεις κάποια καθυστέρηση. Δεν έχω χρησιμοποιήσει το Chromecast 2 πολύ με αυτό τον τρόπο και δεν έχω την καλύτερη κάλυψη wi-fi στο σπίτι, αλλά παρατήρησα μια μικρή και ενοχλητική καθυστέρηση όταν το χρησιμοποίησα με αυτό τον τρόπο. Ίσως κάποιος άλλος σου δώσει μια πιο σίγουρη απάντηση σε αυτό το κομμάτι.

1 Comment

ZOE RETZEPI

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Πιο πολύ μήπως δεν αναγνωρίσει τη συσκευή της τηλεόρασης ή αναγνωρίζει συγκεκριμένες μάρκες, αλλά νομίζω ότι θα βολέψει.. με το WiFi είμαι ικανοποιημενη προς το παρόν, θα δείξει. Ευχαριστώ και πάλι!!

Username