Αγόρασα μια μπαταρία Samsung INR18650 18650 Li-ion 3500mAh 3.7V αλλά δεν "ανάβει" ο φακός. Έχω σπάσει το κεφάλι μου γιατί. Είμαι ναυτικός, για αυτό τον αγόρασα, για να μπαίνω στις δεξαμενές
See in detail the terms of use for the Product Questions
Αγόρασα μια μπαταρία Samsung INR18650 18650 Li-ion 3500mAh 3.7V αλλά δεν "ανάβει" ο φακός. Έχω σπάσει το κεφάλι μου γιατί. Είμαι ναυτικός, για αυτό τον αγόρασα, για να μπαίνω στις δεξαμενές
2 Replies
Καλησπέρα. Ο φακός σου δεν άναβε γιατί στον θετικό πόλο είναι επίπεδη, με αποτέλεσμα να μην κάνει επαφή με τον αντίστοιχο πόλο του φακού. Η μπαταρία πρέπει να είναι button type στο θετικο πόλο, δηλαδη μπαταρία με εξόγκωμα στον θετικό πόλο.
Καλησπέρα, Λείπει το μεταλλικό κομμάτι στην θετική πλευρά της μπαταρίας και δεν κάνει επαφή, προτίμησε μπαταρία Nitecore
Είναι λίγο ακριβή αλλά ποιοτικά καλύτερη
Ακόμα και με την μπαταρία της Nitecore Πρέπει να είναι καλά ευτυχισμένος ο φακός για να κάνει επαφή
Α. Άλλαξε το λουράκι γιατί σε κανένα μήνα θα κοπεί, βάλε κανένα σχοινί paracord ή ιμάντα .
Β. Τύλιξε το φακό με κανένα σχοινί αν σου πέσει να μη σου βγάλει ελάττωμα.
Γ. Προσοχή στο διακόπτη δουλεύει με μαγνήτη εσωτερικά οπότε αν το χρησιμοποιήσεις σε μέρη με σκουριά καλό είναι να βάλεις καμιά μεμβράνη. Αν μπει σκουριά μέσα θα δυσκολεύεσαι στην αλλαγή της έντασης.
Δ. Και πιο σημαντικό να έχεις και ένα δεύτερο φακό μαζί σου για να βγεις έξω πχ.
Καλά ταξίδια.
1 Comment
Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.