What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
NEO_GUILT

Αγόρασα μια μπαταρία Samsung INR18650 18650 Li-ion 3500mAh 3.7V αλλά δεν "ανάβει" ο φακός. Έχω σπάσει το κεφάλι μου γιατί. Είμαι ναυτικός, για αυτό τον αγόρασα, για να μπαίνω στις δεξαμενές

Username

2 Replies

Spyros_Zikos42

Καλησπέρα. Ο φακός σου δεν άναβε γιατί στον θετικό πόλο είναι επίπεδη, με αποτέλεσμα να μην κάνει επαφή με τον αντίστοιχο πόλο του φακού. Η μπαταρία πρέπει να είναι button type στο θετικο πόλο, δηλαδη μπαταρία με εξόγκωμα στον θετικό πόλο.

1 Comment

Username
grchaos

Καλησπέρα, Λείπει το μεταλλικό κομμάτι στην θετική πλευρά της μπαταρίας και δεν κάνει επαφή, προτίμησε μπαταρία Nitecore

https://www.skroutz.gr/s/10521010/NiteCore-9060110681-Epanafortizomeni-Mpataria-18650-Li-ion-3500mAh-3-6V-1tmch.html

Είναι λίγο ακριβή αλλά ποιοτικά καλύτερη
Ακόμα και με την μπαταρία της Nitecore Πρέπει να είναι καλά ευτυχισμένος ο φακός για να κάνει επαφή

Α. Άλλαξε το λουράκι γιατί σε κανένα μήνα θα κοπεί, βάλε κανένα σχοινί paracord ή ιμάντα .
Β. Τύλιξε το φακό με κανένα σχοινί αν σου πέσει να μη σου βγάλει ελάττωμα.
Γ. Προσοχή στο διακόπτη δουλεύει με μαγνήτη εσωτερικά οπότε αν το χρησιμοποιήσεις σε μέρη με σκουριά καλό είναι να βάλεις καμιά μεμβράνη. Αν μπει σκουριά μέσα θα δυσκολεύεσαι στην αλλαγή της έντασης.
Δ. Και πιο σημαντικό να έχεις και ένα δεύτερο φακό μαζί σου για να βγεις έξω πχ.

https://www.skroutz.gr/s/1730237/Petzl-Fakos-Kefalis-LED-Adiavrochos-IP67-me-Megisti-Foteinotita-100lm-Pixa-3-E78CHB-2.html

Καλά ταξίδια.

2 Comments

NEO_GUILT

Σε ευχαριστώ πολύ. Ήδη αγόρασα την Nitecore μπαταρία και λειτουργεί μια χαρά ο φακός. Κ

Spyros_Zikos42

Καλησπέρα. Ο φακός σου δεν άναβε γιατί στον θετικό πόλο είναι επίπεδη, με αποτέλεσμα να μην κάνει επαφή με τον αντίστοιχο πόλο του φακού. Η μπαταρία πρέπει να είναι button type στο θετικο πόλο, δηλαδη μπαταρία με εξόγκωμα στον θετικό πόλο.

Username