Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Grve

Οκ κρατάει τι μυρωδιές οσο ειναι κλειστό το καπάκι, τι γίνεται ομως καθε φορα που το ανοίγεις για να βάλεις τις πανες, ξεφεύγειη μυρωδιά?

Όνομα χρήστη

6 Απαντήσεις

Xarou_Lita

Όχι. Έχει ένα πλαστικό μέσα που το σπρώχνεις για να μπει η πάνα και μετά ξανακλεινει αμέσως μόνο του.
Πάνες εβδομάδων που θα μύριζαν ψοφίμι υπό άλλες συνθήκες και δεν καταλαβαίνεις τίποτα..
Βέβαια ακόμα δεν έχουμε μπει σε στερεες τροφές.. αργότερα δεν ξέρω τι θα γίνει..

Όνομα χρήστη
Giota232

Όχι καθόλου!! εγώ το καπάκι το έχω ανοιχτό για ευκολία να πετάω κατευθείαν τις πάνες και πάλι δεν μυρίζουν καθόλου!

Όνομα χρήστη
Mim_HeloniaSkth

Τελειο. Βάλαμε σακουλα σκουπιδιών μαυρη μεγάλη αφου τελείωσε η δική του και μια χαρά!!!

Όνομα χρήστη
ireallne

Όπως είναι φυσικό μυρίζει αλλά οχι έντονα.Όπως θα μύριζε κάθε πάνα μέσα από τη σακουλα…

Όνομα χρήστη
KATERINA_PAPAZOGLOU8325

Προσεκτικά το ανοίγεις και αφαιρείς τη σακούλα. Δηλαδή, πιέζεις το κουμπί στη μέση, ανοίγεις αργά κ πιάνεις (σφίγγεις) με το χέρι τη σακούλα χωρίς να την έχεις βγάλει από πάνω ακόμα. Τραβάς προς τα κάτω κ δένεις κόμπο.

Όνομα χρήστη
billys_d882004

Ναι κρατάει τις μυρωδιές. Μπορεί να σου μυρίσει λίγο για τα 2 δευτερόλεπτα που κανείς για να ρίξεις μέσα την πάνα. Αλλά δεν είναι τίποτα. Το θέμα είναι ότι δεν μυρίζει όλη την υπόλοιπη ώρα

Όνομα χρήστη