Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
wack74

το κινητο το εχω εδω και 15 ημερες και μαλιστα ειναι το πρωτο μου iphone παλαιοτερα ειχα htc diamond και galaxy s3 (δεν αλλαζω συχνα κινητα) διαλεξα να παρω αυτο γιατι ηθελα κατι το διαφορετικο ειχα νευριασει πολυ με την samsung και γενικα με το android σαν λογισμικο γιατι τα updates πολυ απλα δεν υπηρχανε και τα updates(2 updates) μου κανανε το κινητο χειροτερα. Σχετικα με το 6s plus to μονο αρνητικο μεχρι τωρα ειναι οτι αργει να φορτησει αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ γργηορο και δεν κολλαει ΠΟΥΘΕΝΑ!!! καλη αναλυση οθονης δεν ειναι βεβαια και amoled αλλα για iphone ειναι παρα πολυ καλη , πολυ καλη camera , ταχυτατο web browsing , η ποιοτητα κατασκευης του εξαιρετικη πραγματικα πολυ καλο κινητο. Και πραγματικα θεωρω το 64αρι ειναι οτι πρεπει το 16αρι το θεωρω πολυ λιγο αλλα εξαρταται και απο την χρηση που το κανει ο καθενας. Σε γενικες γραμμες ενα εξαιρετικο κινητο αλλα και ακριβο βεβαια οπως ολα τα προιοντα της apple!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Maria_Mastrogianni

Από το 2009 χρησιμοποιώ τα προϊόντα της Apple, είναι ακριβά δεν αντιλέγω είναι όμως ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. Η οθόνη του iPhone είναι εξαιρετική, δεν συγκρίνεται με καμία και ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρες, τα video και οι φωτογραφίες δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο κινητό σε ποιότητα. Και όσο για τις αναβαθμίσεις όλα όμορφα και νοικοκυρεμένα!

2 Σχόλια

gepa30

συμφωνω και επαυξανω! χρησιμοποιουσα και εγω απο το 2012 το 4s , και φετος ειπα να αλλαξω σε android ! πολυ πίκρα! εδω και 3 μηνες λεω πως θα συνηθισω αλλα τιποτα!Δυστυχως ειναι αληθεια , ακριβα αλλα τα καλυτερα! οτι πληρωνεις παιρνεις!

geri

Και εγώ μαζί σας παιδιά αλλά υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις σε αντροιντ δεν συμφωνείτε;

Όνομα χρήστη