What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Zed_Ks

Καλησπέρα αν κάποιος είχε πριν μηχανή με ακροφύσιο,πως του φαίνεται η ποιότητα του αφρογαλου στον καπουτσίνο;Μιλάμε για γάλα 3.5% πάντα.Αξιζει να πάω σε μια φουλ αυτόματη ακόμη και στο αφρογαλο,η καλύτερα αυτόματη παραγωγή espresso με ακροφύσιο δίπλα για το αφρογαλο; Ευχαριστώ πολύ

Username

2 Replies

mina2013

Αν δεν πεινάτε τόσο πολύ καπουτσίνο θεωρώ τσάμπα λεφτά πληρώνετε την διαφορά με ένα μηχανή με ακροφυσίου, έχω και τους δυο είδους μηχανή, τα ίδια αφρόγαλο φτιάνουν, το μόνο διαφορά είναι δεινει μονο του την ποσότητα στο ποτήρι , και μπορεις να βαλεις και σκέτο ζεστη γάλα, λίγο φασαρία είναι να πλύνουν και αποθηκεύσει υπόλοιπα γάλα αντι ένα ποτήρι η μπρίκι να φτιάξει μόνος σου

Username
protathlitis

Καλημέρα αγαπητέ. Έχω την μηχανή περίπου 3 χρόνια και έχουμε φτιάξει 5.000 καφέδες και 60 καπουτσίνο. Όπως καταλαβαίνεις δεν πίνουμε πολλούς καπουτσίνο. Θεωρώ πάντως ότι έχει αξιοπρεπή αφρόγαλα, όσες φορές έχουμε φτιάξει ήταν μια χαρά. Παρεμπιπτόντως στις οδηγίες της μηχανής γράφει ότι χρειάζεται είτε αποβουτυρωμένο είτε ημι-αποβουτυρωμένο γάλα.

1 Comment

Zed_Ks

Μου κάνει εντύπωση διότι έχω μια απλή izzy με ακροφύσιο και τουλάχιστον ήξερα ότι το πλήρες γάλα κάνει καλό ζεστό και αυτό με τα λίγα λιπαρά καλό κρύο...Όπως και να έχει με το ακροφύσιο και το θερμόμετρο έβγαζα ωραίο αφρογαλο σα κρέμα,απλά τουλάχιστον δε θέλω να βγαίνει σαπουναδα...Σίγουρα δε μπορείς να τα έχεις όλα,και ευκολία στο να παράγεις espresso χωρίς να λερώνεις και το τέλειο αφρογαλο.Ευχαριστώ για την απάντηση

Username