Γειά σας,
Είμαι έτοιμος να το αγοράσω. Με προβληματιζει η 8gb εσωτερική μνήμη. Λογικά με μια sd θα το συμμαζεψω λίγο. Γνωρίζει κάποιος ποσα gb δεσμευει για το σύστημα;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γειά σας,
Είμαι έτοιμος να το αγοράσω. Με προβληματιζει η 8gb εσωτερική μνήμη. Λογικά με μια sd θα το συμμαζεψω λίγο. Γνωρίζει κάποιος ποσα gb δεσμευει για το σύστημα;
2 Απαντήσεις
Καλησπέρα φίλε μου , το έχω και η μνήμη συστήματος δεσμεύει 2,8 GB άρα σου μένουν περίπου τα 5GB , όμως με την τελευταία ενημέρωση που έκανε δεν άλλαξε το OS παρέμεινε 4.4.4 αλλά διόρθωσε κατά πολύ την οθόνη και παιχνίδια που προηγούμενα έγραφε το Play Store δεν είναι για την συσκευή σου πλέον τα παίζει ακόμη μπορείς και μεταφέρεις στην εξωτερική sdcard όχι μονάχα παιχνίδια αλλά και social όπως Facebook κλπ , αυτό με έσωσε γιατί τα 5GB είναι λίγα η αλήθεια όμως τώρα έχω 6 παιχνίδια που αγγίζουν τα 1.5GB ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ και καθώς μεταφέρεις την εφαρμογή αυτόματα περνούν και τα δεδομένα του παιχνιδιού ( που στην ουσία αυτά κρατάνε χώρο ) . Εγώ θα σε παροτρύνω να κοιτάξεις το μοντέλο από Ιαπωνία λόγου του οι ενημερώσεις και τα υπόλοιπα που προανέφερα σε εμένα ήρθαν πρώτα από φίλους που έχουν το ίδιο Tablet , αλλά και κάτι συμπαντικό " το μοντέλο από Ιαπωνία έρχεται με snapdragon ενώ αυτά που είναι Ευρωπαϊκά είναι μεν 4-πύρινο αλλά φοράνε διάφορες μάρκες εκτός από τον καλό και δεν υποστηρίζουν την εξωτερική sdcard στα 120GB .Ψάξε αυτό που σού λέω και θα με θυμηθείς. ! Με εκτίμηση Δημήτρης