Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
bakasgeorge76

Καλημέρα σε όλους. Έκανα καθαρισμό στα φίλτρα. Δηλ τράβηξα τη σκόνη με την ηλεκτρική από το λεγμα που είναι μπροστά από το φίλτρο Hepa, έπλυνα με νερό τα φίλτρα Hepa κ τα στεγνωσα κ έβγαλα τον ενεργό άνθρακα στον ήλιο. Όταν επανατοποθετησα τα φίλτρα διαπίστωσα ότι δεν ρουφάει αέρα από τα πλάγια. Μπορεί να συμβαίνει επειδή δεν έχουν στεγνώσει καλά τα φίλτρα? Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Zachard

Καλημέρα. Έχω την συγκεκριμένη συσκευή περίπου 2,5 μήνες.
Από όσο ξέρω, το HEPA θέλει πολλές ώρες για να στεγνώσει καλά. Οι οδηγίες χρήσης λένε στέγνωμα για 24 ώρες. Θέλει πλύσιμο κάθε 3 μήνες το αργότερο σε χλιαρό νερό. Και το πλέγμα καλό θα είναι να καθαρίζεται συχνά... 1-2 φορές το μήνα με σκούπα. Μπορείς να αφαιρείς εντελώς το πλέγμα και να κάνεις με τη σκούπα και το ΗΕΡΑ για τυχόν μεγάλες επικαθίσεις. Η χρήση που κάνω είναι συνεχής (24/7). Καθαρίζω το πλέγμα ανά 15 ημέρες και τώρα πλησιάζει ο καιρός για τον πρώτο καθαρισμό/πλύσιμο των HEPA/άνθρακα. Επίσης αν υπάρχει δυσκολία στην αναρρόφηση του αέρα, υποτίθεται ότι ανάβει σχετική λυχνία led, που δηλώνει βουλωμένο φίλτρο.

Όνομα χρήστη