What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
vagman_tech

@George_Black4 Καλησπέρα φίλε. Προφανώς έπεσες σε ελαττωματικό ζευγάρι (DOA) και δικαιούσαι αλλαγή απευθείας. Ως προς τι το 1 αστέρι ? Έχω το ίδιο ζευγάρι εδώ και 5 χρόνια (2666Mhz) και πάει τραίνο. Εφόσον θα έχεις ολοκαίνουργιες απο το κατάστημα που τις αγόρασες μέσα σε λιγες ημέρες γιατί να βαθμολογήσεις τόσο χαμηλά ?

Username

1 Reply

George_Black4

ένα αστέρι γτ το συγκεκριμένο ver 5.39 στα 3200 σύμφωνα με το qlv της μητρικής δεν ταιριάζει (Αυτό το είδα κατόπιν εορτής βέβαια αλλά στο site της corsair δεν έλεγε κατι). και επίσης σε ξένα φόρουμ όταν έψαχνα να βρω λύση διάβασα τα ίδια που έπαθα κι εγώ και πρόβλημα με το xmp μετά από κάποιο καιρο. Με ενα τεχνικό που μίλησα μου ανέφερε ότι γενικά στους 5600 οι ram με 3600mhz λειτουργουν καλυτερα απο τις 3200. Επίσης η αλλαγή θα γίνει Αφού ελεγχθούν από το service του καταστήματος που τις πήρα, που θα πάρει περίπου 10 μέρες. βέβαια όπως καταλαβαίνεις αγόρασα άλλες και θα πάρω τα χρήματα που έδωσα.

1 Comment

vagman_tech

Δεν μπορούσες να το ξέρεις προφανώς, αλλά έτυχε(!). Αυτό που σου είπε ο τεχνικός όντως σε όλη την νέα γενιά (zen3) επεξεργαστών καθώς ο αλγόριθμος τους επωφελείται τις γρήγορες RAM στο 100% σε σύκγριση με παλαιότερες γεννιές. Πάντως αν διαβάσεις και τις υπόλοιπε 112 αξιολογήσεις θα δεις ότι ελάχιστοι είχαν θέμα και πως απλά έπεσες στην περίπτωση γιαυτό και μου κάνει εντύπωση που έβαλες μόνο 1 αστέρι και όχι 3 π.χ. Έχω χτίσει κάποια λίγα μηχανήματα σε φίλους μου και έχω δει και έχω πάθει, ακόμη και σε μητρική των 200 ευρώ μπορεί να βρεθεί πρόβλημα, αυτό δεν την καθιστά 1-star μητρική. Ωστόσο το πρόβλημα πάντα είναι στα Ελληνικά καταστήματα και το πως μεταχειρίζονται τον πελάτη. Η Corsair από μόνη της έχει άψογο support και after-sales customer service απο διάφορες περιπτώσεις που μου έτυχαν στο παρελθόν (pc case, fan, psu). Όπως και να χει καλή τύχη, ελπίζω να βρεις άκρη.

Username