What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Nina_Nikol

έχω περίπου 4 χρόνια τισ συγκεκριμένες ram, σκέφτομαι να αγοράσω ενα ακόμα ζευγάρι έτσι ώστε να ενισχύσω το σύστημα μου , λέτε να δουλέψουν ? στο παρελθον είχα 2 2άδες kingstone fury , στην αρχή δεν δούλεψαν 4αδα, μετά κατάλαβα ότι είχα κανει πατάτα στην εγκατάσταση , έβαλα την 1 δυάδα στο 1-3 και την αλλη στο 2-4 και δούλεψε. τι μου προτείνετε?

Username

2 Replies

Leonidas_A_

Τώρα είναι αργά όπως και για μένα αν δεν τις πηρες τοτε που εγραψες το μηνυμα. Σκεφτόμουν πόσο καιρό να τις πάω στα 32 και δεν έδινα 40 ευρώ πόσο κάνανε για να τις πάρω. Τώρα πήγανε 120 ευρώ απο τα μέσα καλοκαιριού και ούτε καν συζήτηση για DDR5. Σε 2 32αρες DDR5 που ειχε παρει φιλος μου 130 ευρώ πλέον χτυπάνε τιμή 750 ευρώ λόγο της κρίσης στις RAM. Πλέον οι τιμές στις RAM και για πολύ καιρό ακόμα ίσως και για πάντα θα είναι σαν να αγοράζεις αυτοκίνητο.

1 Comment

Nina_Nikol

φυσικα και τις πηρα, σε τιμη απιστευτη 39€

Username
nektariosgr

και γω περιπου 4 χρονια πριν ειχα αγορασει μια δυαδα. και τωρα αγορασα ξανα δυαδα και δουλεψαν κανονικα στα 3200mhz.

2 Comments

Nina_Nikol

άρα να πάρω άλλο ενα ζευγάρι ? γιατι λυπαμαι να τις δώσω κιολας δεν ειναι πολυ δουλεμένες .

nektariosgr

θα δουλεψουν. τωρα το κατα ποσο τις χρειαζεσαι και κατα ποσο ειναι πολα αυτα τα λεφτα εσυ το ξερεις. δες βιντεακια στο youtube σχετικα με την διαφορα στις επιδοσεις με 16gb ram και με 32gb ram.

Username