What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
manolhskotsifakhs

καλησπέρα μια βοήθεια το σπίτι της μάνα Μ είναι 200 μέτρα ταράτσα με ταράτσα θέλω να έχουμε Κίνο ίντερνετ πήρα μια καίρεα. και θα πάρω Αλί μια θα ανέβω με καλώδιο ταράτσα internet. για να τα συνδέσω μετάξι τους χρειάζομαι pc. μετά θα μπορώ να έχω ασύρματο δίκτυο στο άλλο σπίτι α ενώ θα κλίνω το pc. με κάποιο ρούτερ μετά πος τα συνδέσω. σύνδεση από ρούτερ θύρα ίντερνετ στο φορτιστεί ενίσχυτη της καιρεας που έχει μέσα μετά καλοδιο ταράτσα στην καίρεα σωστά ???
δεύτερον θα μπορούσα με μια καίρεα και ένα παλιό ρούτερ .. χορός δεύτερο καίρεα να περνώ ίντερνετ κατάλαβενω ότι ρωτάω κάτι παρόμοιο με τα αλά πεδία πιο κατο

Username

1 Reply

DimitriosP.

Η κεραία Α που θα στέλνει το ίντερνετ θα είναι συνδεδεμένη στο ρούτερ μέσω ethernet, η κεραία Β που θα λαμβάνει το ίντερνετ θα είναι συνδεδεμένη σε ένα access point όπου θα μοιράσει το ίντερνετ. Εννοείται και πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις δικτύου από λάπτοπ για να εντοπίσει η κεραία Α την κεραία Β και συνδεθούν. Επίσης σημαντικό και οι δύο κεραίες να κοιτάζονται μεταξύ τους! Έχω βάλει αυτές τις κεραίες για να στέλνω ίντερνετ σε άλλο σπίτι με αποστάση 5 Κμ και δουλεύουν άψογα! τις συνιστώ!

Username