Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
papitsakos

Ενοειτε ότι θα δεις μεγάλη διαφορά με μία κάρτα ήχου και σαν ερασιτέχνη θα σε καλύψει ή scarlett 2i4 πολύ καλύτερη ποιότητα σε ήχο και θα ανοίγουν καλύτερά τώρα για αυτό που λες δεν ξέρω ή είναι ή κάρτα ήχου σου τα έχει ψιλό παίξει ή τα μόνιτορ αν και τα μόνιτορ κομματάκι δύσκολο!! Δεν ξέρω πάρε με το καλό την καρτουλα και τσεκαρε τα εγώ έχω 2 daunaudio mb6a mkii πολύ καλά και ακριβά και τώρα σκοπεύω να πάρω αλλά 2 genelec 8050 και ένα genelec sub για να έχω έναν δυνατό και ποιοτικό αλλά και ισορροπημένο ήχο 4+1 και πάντα σωστή ηχομόνωση!! Και εγώ ηλεκτρονική μουσική γράφω και το πάω για επαγγελματικά με πάρα πολύ υψηλό πήχη και γιατί όχι σε παγκόσμιο επίπεδο.. αν θες ποιότητα γω θα σου πρότεινα να αφήσεις το fl studio και να πιάσεις ableton live ή cubase κατά εμπειρία δικιά μου cubase για ποιότητα ήχου σε ένα κομμάτι που φτιαχνεις τα ίδια ακριβώς vst τρομερή διαφορά σε ποιότητα θα νομίζεις ότι ακούς κάτι τέλειος διαφορετικό και θα είναι το ίδιο απλά έχει πολύ καλύτερη ανάλυση στον ήχο αλλά τονίζω για να χτίσει ένα κομματι τώρα αν θες να φτιάξει ένα live set το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να το παρουσιάσεις σε κόσμο και να κάνεις τα δικά σου να παίζεις με τα εφφέ να κάνεις αλλαγές και πολλα και διάφορα τότε ableton live για live set και live acts είναι το σωστότερο και τα δύο έχουν εξίσου καλή ποιότητα αλλά το fl studio δεν είναι τόσο καλό εγώ με fl ξεκίνησα και δεν κάνει πολύ ψεύτικο ήχο σε σχέση με τα άλλα δύο.. https://m.soundcloud.com/d7w8ct5dfllz
Αυτό είναι το προφίλ μου μπες και ακου διάφορες τα τελευταία 5 κομμάτια είναι από fl studio τα 3 πριν που είναι από τα ποιο καινούργια είναι από ableton live και το ποιο πρόσφατο το πρώτο πρώτο είναι από cubase τσεκαρε διάφορες στον ήχο

Όνομα χρήστη