Θέλω να αγοράσω τον intel i7 6700ķ και σκέφτομαι να τον συνδυασω με την μητρική asus z170 premium με thunderbolt 3 επίσης μνήμη ram corsair dominator platinum 32 gb ή 64 gb ανάλογα με το ποσό θα χρειαστω ένα PSU CORSAIR AX1200I DIGITAL ATX - 1200W 80 PLUS γιατί πιστεύω ότι θέλει αρκετά μεγάλα watt για να επαρκεί το ρεύμα σε όλο το pc samsung 950 PRO NVMe M.2 512 gb SSD ένα δεύτερο samsung pro 950 SSD sata3 και έναν γρήγορο hdd 6tb και μία κάρτα γραφικών σκετικα μικρή δεν τον θέλω για gaming τον θέλω για μουσική παραγωγή για επαγγελματικό στούντιο σε προγράμματα ableton live 9, cubase pro 8, pro tools 12 και γενικότερα πολλά vst και μουσικους φακέλους με midi και wave effects θέλω να ανοίγω 30 διαφορετικά κανάλια και να τα ηχογραφω μέσω εξωτερικής κάρτας ήχου με σύνδεση thunderbolt 3 σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας γιαυτό και πιστεύω πως θέλει μία κάρτα γραφικών ναι μεν καλή πάνω από 3-4 gb αλλά όχι πολύ μεγάλη 6-8gb γιατί τον θέλω καθαρά για μουσική παραγωγή δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming και πιστεύω πως με μία λίγο μικρότερη κάρτα γραφικών θα δουλεύει και καλύτερα ο επεξεργαστής μου.. γενικός έχω ψάξει καλά ?? Μπορείς και εσύ να μου πεις την γνώμη σου ?? Και αν έχω δίκιο για την κάρτα γραφικών για την δουλειά που το θέλω εγώ έλεγα να βάλω 3 με 4 gb ή μήπως χρειάζεται περισσότερα άσχετα για την δουλειά που το θέλω???