What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
papitsakos

Θέλω να αγοράσω τον intel i7 6700ķ και σκέφτομαι να τον συνδυασω με την μητρική asus z170 premium με thunderbolt 3 επίσης μνήμη ram corsair dominator platinum 32 gb ή 64 gb ανάλογα με το ποσό θα χρειαστω ένα PSU CORSAIR AX1200I DIGITAL ATX - 1200W 80 PLUS γιατί πιστεύω ότι θέλει αρκετά μεγάλα watt για να επαρκεί το ρεύμα σε όλο το pc samsung 950 PRO NVMe M.2 512 gb SSD ένα δεύτερο samsung pro 950 SSD sata3 και έναν γρήγορο hdd 6tb και μία κάρτα γραφικών σκετικα μικρή δεν τον θέλω για gaming τον θέλω για μουσική παραγωγή για επαγγελματικό στούντιο σε προγράμματα ableton live 9, cubase pro 8, pro tools 12 και γενικότερα πολλά vst και μουσικους φακέλους με midi και wave effects θέλω να ανοίγω 30 διαφορετικά κανάλια και να τα ηχογραφω μέσω εξωτερικής κάρτας ήχου με σύνδεση thunderbolt 3 σε πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας γιαυτό και πιστεύω πως θέλει μία κάρτα γραφικών ναι μεν καλή πάνω από 3-4 gb αλλά όχι πολύ μεγάλη 6-8gb γιατί τον θέλω καθαρά για μουσική παραγωγή δεν με ενδιαφέρει καθόλου το gaming και πιστεύω πως με μία λίγο μικρότερη κάρτα γραφικών θα δουλεύει και καλύτερα ο επεξεργαστής μου.. γενικός έχω ψάξει καλά ?? Μπορείς και εσύ να μου πεις την γνώμη σου ?? Και αν έχω δίκιο για την κάρτα γραφικών για την δουλειά που το θέλω εγώ έλεγα να βάλω 3 με 4 gb ή μήπως χρειάζεται περισσότερα άσχετα για την δουλειά που το θέλω???

Username

2 Replies

angelos143

φιλε μου και εγο ετσι νομιζα για τα watt psu αλλα τελικα εχω αυτον τον cpu, gpu 1060, με μνυμεσ hyper x 2x8gb ,6 fan και ενα pump μια μιτρηκη asus viii hero z170. πηρα ενα τροφοδοτικο τησ corsair gold 850w ,και στα 40% load εχει ενα fan που πρεπει να αναβει... ομωσ δεν αναβει... αυτο σημενει οτι το psu δεν χρησιμοποιει πανω απο 340 watts σε full load cpu. επομενος δεν χρειαζεσε πανω απο 800 watts psu αλλα να ειναι σιγοθρος οτι ειναι τουλαχιστον gold!

Username
George_Molfakias

Εγώ αγόρασα τον i7 6700 κ και έναν ssd samsung 850 pro,για τα υπόλοιπα ψάχνομαι ακόμα,μητρική θα βάλω την Asus Z170-A και τροφοδοτικό ένα PSU ZALMAN ZM600-TX 600W,μνήμες ram 16gb corsair.Eγώ το Pc το θέλω για μουσική παραγωγή,κυρίως fl studio με vsts nexus κτλ,για αυτό τον λόγο δεν θα βάλω καθόλου κάρτα γραφικών αφού δεν θα παίζω games ή θα βάλω μια παλιά,ελπίζω μόνο να μην κρασάρει,πιστεύω πως θα είμαι οκ,εσύ πάντως από ότι βλέπω το τερμάτισες με 32 gb και 64gb μπράβο αδερφέ,εμένα μία παραγωγή μου είναι στα 1400mb και κρασάρει με το παλιό pc ελπίζω με το καινούργιο να μην κολλάει καθόλου,γιατί αν κολλάει και με i7 και με 16gb ram τι να πω έλεος πραγματικά δεν ξέρω τη να κάνω μετά.Κάτι τελευταίο,κάρτα ήχου λέω να αγοράσω την Focusrite Scarlett 2i4 ή την 2i2, εσύ πια μου προτείνεις?

2 Comments

papitsakos

Το fl studio είναι πολύ χαλαρό πρόγραμμα σε σχέση με ableton, cubase, κτλ δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με 16 εμένα το παλιό μου pc με 4 gb ram ddr3 σπάνια κρασαρε και ανοιγα και 10 κανάλια με διαφορετικά εφφέ αλλά στο serum vst κρασαρε και μόνο ου άμα το ανοιγα.. τώρα αν θες να ανοιξεις 30 κανάλια σε αbleton ή cubase και τα κανάλια τα περισσότερα θα είναι vst και synth κανονικά τότε θες πολύ ram για να μην κρασαρει από τα πολλά καναλια.. τωρα για την κάρτα ήχου εγώ έχω steinberg ur 22 125 ευρώ αγορά είναι περίπου ίδια με την scarlett 2i4 και είναι πολύ καλές και οι δύο για ένα home studio αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες ανάλογα για τι μουσικη την θες? Τι μουσικη γράφεις? Πόσα μόνιτορ έχεις 2 ή παρά πανω.. εγώ θα σου έλεγα αν θες σωστή ποιότητα να κοιταξεις κάτι σε rme fireface 400 και αν θες κάτι ποιο μεγάλο για πολλά μόνιτορ και γενικός καλύτερο rme fireface 800 είναι και οι 2 ακριβές fireface 400 έχει περίπου 400 μεταχειρισμενη και ή 800 κάπου στα 800 ευρώ αλλά μιλάμε για πολύ καλή ποιότητα σύνδεση με fireware ή 400 με fireware 400 και ή 800 με fireware 800 τώρα υπάρχουν και thunderbolt 3 αλλά μία απλή σε φάση σαν την scarlett 2i4 ξεκινάει από τα 600-700 ευρώ καινούργια και μετά αν θες κάτι πολύ ποιό σωστό σαν την fireface 800 σε thunderbolt 3 σύνδεση rme fireface ufx+ που έχει 2600 περίπου καινούργια!! Εγώ για αυτήν ψάχνουμε αλλά είναι πολλά τα λεφτά οπότε ή καλύτερη επιλογή για μένα είναι μία rme fireface 400 εκτως αν έχεις σκοπό να συνδέσεις επάνω 4 μόνιτορ και ένα sub εκεί πας στην fireface 800

George_Molfakias

Μόνο με ηλεκτρονική ασχολούμαι,τα ηχεία μου είναι δύο krk rockit6,κάρτα ήχου δεν έχω,μόνο αυτήν που έχει η μητρική μου (μία αρχαία)μόλις αγοράσω θα δω μεγάλη διαφορά στην ποιότητα,έτσι δεν είναι?αυτές οι rme fireface 400 δεν θα παίζονται,αλλά πανάκριβες,για εμένα σαν ερασιτέχνη φαντάζομαι θα μου αρκεί μια scarlett 2i4.Τώρα με την ram έχω σκαλώσει κάπως,ανοίγω πάνω από 30 κανάλια εκ των οπίων πολλά nexus και sylenth και έχω αρχίσει να σκέφτομαι για 32gb.Κάτι άσχετο,τα ηχεία μου στην αρχή που τα έβαζα τέρμα έκαναν πολύ σαματά,τώρα αν τα βάλω τέρμα δεν βαράνε τόσο πολύ,βαράνε αλλά όχι όπως την αρχή,η έπεσε η ποιότητα ή έχω αρχίσει να κουφαίνομαι σιγά σιγά όλη μέρα μουσική.

Username