Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
george555

Για να βολευτειτε για λιγο καλή η HD 530 αλλα με το 6700κ κοντα στα 400 euro που παίζει στα 'καλά΄ μαγαζιά θέλει και αναλογη καρτα γραφικων minimun gtx 1060 6gb h rx 480 8gb για 1080p ,η πιο δυνατη καρτα για μεγαλυτερη αναλυση οπου το φορτιο ειναι πολυ μεγαλυτερο στην gpu οποτε μπουκαλι απο cpu μονο 1080p θα δειτε ευκολα με την αναλογι καρτα . εχω 6700κ ,z170,16gb ram , gtx 1070 , σε 1080p αναλυση αλλοι με ιδια καρτα με ι5k υποφερουν απο deeps σε fps px:gtav σε καπια μερη βουταει στα 70 fps στον ι5 βλεπουν 40 μπουκαλι απο cpu η gtx 1070 καθετε γραφικα ιδια settings εγω μες στην πολη 110-150 fps με κλειστο msaa που ειναι καθαρα gpu load παλι καθετε η gtx 1070 καλα ο αλλος με τον ι5 ειναι 30fps κατω απο οτι εγω οταν παιζει cpu bottleneck παρομοια , battlefield σε 64 players large map παρομοια κατασταση εγω ultra στα 120+ ο ι5 αρκετα πιο κατω ... στα καινουργια ΑΑΑ game θα ανοιγει η διαφορα ι7 - ι5 , αν ειστε buget βαλτε ι5 και αναλογη καρτα ...

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

George_Molfakias

Αδερφέ θα αγοράσω τον επεξεργαστή και θα ήθελα να μου πεις για την μητρική Asus z170-a φαντάζομαι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα ?λέω να την πάρω και εγώ είναι φθηνή και από ότι είδα έχει πολύ καλές κριτικές και κάνει και για OC,αυτή δεν είναι? https://www.asus.com/Motherboards/Z170-A/ Σε παρακαλώ δώσε μου ένα λινκ με της 16 gb RAM σου,θέλω και εγώ να βάλω 16 gb ram και δεν ξέρω πιες και αν είναι συμβατές κτλ κτλ

i7 6700k
Asus z170-a
ram 16gb??
Coolermaster G650M GM Series 650W δεν θα παίζω games

Συμβατά είναι?πως τα βλέπεις?

3 Σχόλια

george555

Για τι χρηση το θες ? rendering? καρτα γραφικων ? με τα ενσωματομενα (HD530) ? Η μητρηκη καλη ειναι αν σε καλυπτουν οι εξοδοι που βγαζει , μακρια απο utilities αλλαγες μονο απο UEFI - BIOS , 4.6 @ στα 1.4v που δεν ειναι και λιγο . αν θες oc πηγαινε σε ακριβοτερη μητρηκη που 8α υπαρχουν κι αλλα εχτρα (ρεσετ-σταρτ -dual bios μπουτον ,μεγαλυτερες συχνοτιτες ram περισοτερες υποδοχες κ.α ) . RAM 2χ8gb gskill στα 2666@ τα βρηκα σε εκπτωση μεχρι 3000@ πηγενε μετα κοιτα to support tis motherboard . Να ξερις ειναι ζεστος ο 6700κ cooler 212evo αν περνας το 50% ειναι πολυ λιγο κοιτα για 2χ 140 ειτε αερα ειτε ΑΙΟ .

George_Molfakias

Ακριβός μόνο για fl studio τον θέλω,κάρτα γραφικών δεν θα βάλω καθόλου,να μην βάλω την 212 evo?δεν θα κάνω oc εκτός και αν δω πως κολλάει δεν νομίζω όμως, fl studio τρέχω,το τροφοδοτικό καλό δεν είναι?αν μου πρότεινες μητρική για oc πια λες?

george555

αυτο το προγραμμα ειναι πολυ ελαφρυ το chrome ειναι 10 φορεσ πιο βαρυ . απο τι μηχανημα θα αναβα8μιστης 20ετιεας? δεν περασα το 3% χρηση βεβεα δεν το ξερω το προγραμμα . αλλα Ι3 εισαι μια χαρα δεν βλεπω γιατι χρειαζεσε ι7 . ενας μικρος ssd για τα Windows και τα προγραμματα σου και και δευτερος μεγαλος μηχανικος για τα κομματια και τα υπολοιπα , θα αποφυγεις τα κολυματα και θα χεις σβελταδα θα μοιρασεις το φορτιο των σκληρων και της αποκρισης για να αποδωσει αυτο πρεπει ο cpu να μην κανει Throttling . μπες bios και αλλαξε σε all core synh τους πυρηνες και κλειδωσε σε μια συγκεκριμενη συχνοτιτα για να την κρατει συνεχεια . αυτο βεβεα θα σου δινει μεγαλυτερες 8ερμοκρασιες .

Όνομα χρήστη